Het RS250 & RGV 250 topic: Valves are for toilets! Deel 11

Ondertussen al reactie gehad, pakkingen teruggestuurd en hij gaat de nieuwe opsturen. Blijkbaar een fout van de suzuki verdeler 😅

Doet hij toch nog een keer iets goeds. Overigens is hij de zogenaamde tweetaktspecialist en had dit zelf ook kunnen zien. Altijd makkelijk om je achter je leverancier te verschuilen.
 
Doet hij toch nog een keer iets goeds. Overigens is hij de zogenaamde tweetaktspecialist en had dit zelf ook kunnen zien. Altijd makkelijk om je achter je leverancier te verschuilen.
Precies, dat dacht ik ook. Ik ben al blij dat ik geen nieuwe hoef te kopen dat is voor nu het belangrijkste voor me.
 
De wielen zijn klaar, vanavond de tape eraf halen maar het lijkt me wel gelukt te zijn.
IMG_20200114_125225.jpg
IMG_20200114_125236.jpg
 
Heb wisselende verhalen gelezen over GPI. Bij sommige merken passen ze goed. Bij andere soms verkeerde diameter. Kwaliteit van de buizen zelf schijnen wel goed te zijn.
 
Heb al veel spullen boven de 25 euro besteld van ali. Nooit eruit gehaald. Enkel vanuit amerika van af1 racing. Toen was het best bij betalen :(
 
Ik heb er al meerdere gemonteerd. Kwaliteit is echt fantastisch! Helemaal niks mis mee. Let wel op dat de versie voor de RGV niet op de RS past omdat de radiator anders is. Hierdoor is 1 koelslang te kort en een andere is te lang.

Kun je mijn inziens gerust kopen👍
Oh wist niet dat er koelslangen anders waren van de rgv! Nog wel de moeite om te kopen en te monteren? Is de te lange slang nog wel in te korten?
 
Laatst bewerkt:
De slang die te lang is gaat links boven naar je radiator . Bij je olie reservoir (mk2). Die kun je in korten. De gene die te kort is, gaat rechts onder na je radiator. Hier kun je niets mee en zul je of je oude moeten monteren of opzoek naar een langere slang met de knikken erin.
 
Jim lomas neemt Jolly moto over! Nieuws is te vinden op de fb pagina van jolly moto. Nadat er verhalen gingen dat jolly moto helemaal zou gaan stoppen.
 
Jollymoto was one of the best 2 stroke exhausts maker, what happens if it meet the other one?
We can finally announce that Moto Legend, already maker of the well known JL Exhausts will keep the four leaf clover alive for many more years.
JL Exhausts and Jollymoto Exhausts both under one great Owner.
In the next weeks the switch will be refined and the new production will start soon, in the same way, with the same passion you loved.
Long live 2 strokes, Long live to the new 2 stroke King.
 
Terug
Bovenaan Onderaan