Het Suzuki VanVan topic

Rob Dekker

"50e Year on the Road"
5 sep 2009
20
1
69
Lochem
camperlife.waarbenjij.nu
Was even in m'n oude fotoboeken aan het snuffelen voor een artikel wat ik schrijf voor "De Onschatbare Klassieker" (doe af en toe wat voor de kost :t )

Kom ik de foto's van mijn eerst (zelfgebouwde) 'Enduro'-brommer weer tegen. Een verbouwd frame van een NSU Quikly TT waaronder een 50 cc DKW motorblokje (afkomstig van een DKW RT159 Politiemotor !). Met een Kreidler cilinder van 4,2 pk er op, een 'geel'-bordje op het voorspatbord en een 'bromfiets;-verzekeringsplaatje achterop, heb ik hier seizoen 1965-1966 onder de naam "CDS-DKW RT159", diverse 'Enduro's' gereden (jaar later kwam er een Kreidler RS blokje onder)

Tja, als ik dan naar m'n VanVan kijk, hebben ze bij Suzuki feitelijk mijn CDS ontwerp gekopieerd. Feitelijk hebben ze bij Suzuki alleen een nieuw achterlicht ontworpen. Zou ik daar nog auteurs rechten op kunnen claimen ;)
 

Bijlagen

Laatst bewerkt:

dylanpilot

MF veteraan
30 jan 2011
1.623
114
53
Holland
Haak ik graag aan.
Nu we het er toch over hebben......
Aankomend weekend schijnt een wat wisselvallig weertype te gaan krijgen.
Buien en droge periodes wisselen elkaar dan af.
Mocht het zo zijn dat die voorspelling aan einde van deze week bij wordt gesteld en het aankomende zondag wel droog blijft,, zijn er dan wellicht 125cc rijders die zin en tijd hebben om dan bij een Mac Donalds in Deventer bij te praten met de 125cc machines erbij?
 

dylanpilot

MF veteraan
30 jan 2011
1.623
114
53
Holland
Leuk, dan hebben we er op dit moment al 2 met een 125cc machine voor een praatje pot bij de Mac Donalds in Deventer aankomende zondag.
Ervan uitgaande dat het wel droog weer is uiteraard, want met een dag waarbij de willekeurige buien los kunnen barsten is het echt geen pret om af te spreken bij zelfs een Mac Donalds.
Laten we eerst maar eens kijken hoeveel rijders eropaf komen zondag en dan zien we vlak op voorhand wel of het door kan gaan ivm droog weer.