Het Zijspan Café deel 2 ...de tap is geopend!..

Status
Niet open voor verdere reacties.
@ helsjeezer: Meer tijd kwijt aan foto's maken en posten dus _O-

Hier de knollen op.

Morgen gaat de kleine met papa naar bumba!
 
Laatst bewerkt:
Nee, geen hitte schildje nodig, het is een 49 cc tweetaktje met een lange uitlaat, dat wordt niet meer dan handwarm op het einde.
 
Nou, die balken zijn wel handig, mits je spaakwielen hebt
Dan moeten de wielen even breed zijn, en in lijn.
Waarom zijn die haken zo diep? met een klein haakje is veel makkelijker plaatsen. Ook lullig dat de balk voor het zijspanwiel geen pootje heeft.
En dan meet ik het verschil voor, en achter de wielen, dat lijkt mij nauwkeuriger als op de assen,

Ik denk dat het in de Ural fabriek aan de band prima werkt.
 
En scherpe prijs met zulke wielen. Jammer dat je mooiste moet gaan (vinnik dan)
 
Was wel wat voor JFJ O-) Maar word toch eerst een andere bak.
 
:^

De rally aan de Trix trouwens ook.
 
Laatst bewerkt:
Misschien dat er nog mensen wanhopig op zoek zijn naar een lekker recept voor één van de feestdagen? Ik weet dat er hier een aantal whisky liefhebbers zijn, die kunnen dit vast wel waarderen. Eend met whisky.

Benodigdheden:
-Een eend van 2,5 kg.
-2 flessen Schotse whisky
-Spekreepjes
-Olijfolie

Bereidingswijze:
De eend larderen en de binnenkant inwrijven met peper en zout.
De oven 10 minuten voorverwarmen op 180 graden.
Een longdrinkglas voor de helft vullen met whisky.
De whisky opdrinken gedurende het opwarmen van de oven.
De eend op een vuurvaste schaal leggen en een tweede glas whisky inschenken.
Het tweede glas whisky opdrinken en de eend in de oven zetten.
Na 20 minuten de oven op 200 graden zetten en 2 glaven vubben met whisky.
De glaven opdiinken en de scherven van et eeiste glav oplaapen.
Nog un naiff glav insjenke en opdlinke.
Na un naiff uui de hoven opedoen om deend te sjekkn.
Blantwondezalf in de padkamer ganaale en op de povenkant van de linkerand toen.
Denove nen sgop geve.
Twee glave wiskiinsjenke en tmiddelste glav leegdwinke.
Denove opedoen naadattet eerste glav leeggis en de sjotel vastpakke.
De blantwondezalf op de binnenkant van de regtehantoen en deent opraape.
Deent noggis opraape en met nen nantdoek de bwanwondesaiv van deent vege.
Ze hande ontvette met visky en de tupe ssalf weeropraape.
Tkapotte glazzopvege endeent terug in de hove toen.
Deent opraape en dove eers opedoen.
De twwwiede fles biski opedoen en overeindzette.
Opstaan van de vjoer ent vetssspek ondrde kas vege.
Noggis opstaan van de vjoer en tochma blijve ssitte.
De bles op de grondssette.
Uide bles djinke wande glave sijn opof kabot.
Denove aftette, deooge sluite en omvalle.

De volgende late voormiddag de eend aansnijden met het zilveren feestbestek,
en degusteren met citroen en mayonaise.
De rest van de middag en de vroege avond de rotzooi in de keuken opruimen
en de wanden en plafond schoonmaken.
Glasscherven en lege flessen naar de glasbak brengen
en op de terugweg paracetamol en maagzout kopen.

Eet smakelijk!

En natuurlijk iedereen de allerbeste wensen!!
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan