Hobbies

Fastcruiser

Explorator
Crew
14 aug 2001
19.790
11.155
Zuid-Limburg
Instagram
Ok Ok Nieuw topic...

Ik heb al gezocht, en ik kon er niets over vinden, dus ik vind dat ik gerechtigd ben dit te openen...

Iedereen heeft het altijd over motorrijden natuurlijk, maar er zijn vast nog andere hobbies die mensen (en begin dan niet over vrouwen (of mannen) en autorijden) hebben.

Dus laat maar horen.

Ikzelf (het foute voorbeeld):

Wandelen (jawel), maar niet op asfalt, want dan hinder ik de motorrijders. Bovendien is het saai, want ik besef dat ik die bocht enz. dan veel sneller kan nemen.
Roeien (op zolder, als ik zin heb)
Kamperen
Bezoeken van begraafplaatsen en oorlogskerkhoven (niet echt standaard tenminste)
Etc.
 
Internetten is geen hobby van je FastCruiser??

Maar ik heb er ook een paar hoor:

CarAudio (inbouw, verbouw...en natuurlijk luisteren)
Sport
Internetten (echt?...ja echt!!)
m\'n werk (is ook m\'n hobby)
Tweaken!!!
 
Bezoeken van begraafplaatsen en oorlogskerkhoven (niet echt standaard tenminste)
Etc.
Dat zal Mustang Sally ( Arjan ) wel aanspreken, die gaat samen met een maat van hem ook dat soort plekken af om foto\'s te maken die op een website geplaatst worden over speciale graven. Ik weet de URL niet, maar die zal hij hier binnenkort zelf wel plaatsen neem ik aan. ( is iig te bereiken via www.reutel.nl )

Voor mezelf toch een stuk saaier: motoren, sleutelen, rijden, vakantie, dragraces etc. ( niet poetsen :j ) en verder weinig behalve races kijken op TV en het Internet. Vroeger meer hobbies zoals modelbouw ( en ook dan niets standaard laten ) maar tegenwoordig te weinig tijd. Mijn werktijd loopt van 07.30 tot 20.30, Zaterdag 11.30 tot 18.30 en Zondag is m\'n enige vrije dag dus die is vaak ook alweer volgepland met wat sociale visites. Daar tussen ben ik dus met de bovengenoemde dingen bezig.
 
Nou komtie dan:
-Ben nog in het bezit van een Drive-in-show, dus ben nog wellus wat in de muziek bezig.
-Ben momenteel een huis aan het bouwen, en doe het meeste zelf, daar gaat ook noggal wat tijd in zitten.
-Doe graag schaatsen en skeeleren.
-In het weekend mezelf lekker vol bier laten lopen!

Dus je ziet wel: Ik kom tijd tekort, en er moest voor mij wel 36uur in een dag en 500dagen op een jaar zijn om alles nog te doen wat ik wil voor mijn 70ste verjaardag
Ik probeer in ieder geval wel tot mijn 70ste op een supersportmotor te blijven rijden!
Groetjes :z
 
Wandelen (dit jaar in zwitserland)
Internetten
Beetje rotzooien in de tuin
Mijn katten (9 stuks)
Motorzaken bezoeken....
 
Het sleutelen aan motoren (begon uit noodzaak ;) )
Internetten
Beetje computers overklokken
Bier drinken
 
Staan ook foto\'s van mij op...

Wil misschien zelf een (niet concurrerende) site opzetten, maar dan moet ik eerst investeren... :(

Internetten geen hobbie? Nee, da\'s mijn werk :) Maar dan illegaal. Thuis internet ik (nog) niet.
 
Naast motorrijden heb ik een aantal hobbies.

- Het volgen van zoveel mogelijk gemotoriseerde sporten (Formule 1, CART, IRL, Nascar, MotoGP, WSBK, Britse SBK, Powerboats, Dragracing). Er is nu een nieuwe serie \'Speed Demons\' op RTL 5 waarin zo\'n beetje alles voorkomt wat ik wel cool vind. Verder is het jammer dat we hier geen Eurosport meer op de kabel hebben omdat ik van powerboats en dragracing en dergelijk bijna niets meer zie.

- Games (ben mede-eigenaar van een games-website). Mijn specialiteit zijn race-games (verrassend ;) ) en verder heb ik wat losstaande favorieten (o.a. Deus Ex, Black & White).

- Online racen, eigenlijk een verlengde van bovenstaande. Ik race in een Grand Prix Legends league. Vanavond (6/9) gaan we weer racen op Zandvoort. Meteen de finale van het seizoen.

- American Football, ik heb het zelf gespeeld maar door een zware knieblessure kan dat al een aantal jaar niet meer. Toen de vereniging het financieel niet meer rond kon krijgen ben ik ook gestopt met het coachen van de junioren. Nu volg ik het alleen nog op TV.
 
Naast Motoren (een hobby die nu toch echt uit de hand begint te lopen)

-Duiken
-Gamen (LAN-Parties enz.)
-Internetten (in de baas z\'n tijd wel te verstaan)
-Af en toe een Borrel (hmm.... elke dag)
-Af en toe een J-tje (hmmm...bijna ook elke dag)
-Grote House feesten (Sensation, Dance valley, enz.)
-Honkbal (Mayor League Baseball)
 
Die oorlogsbegraafplaatsen etc. bezoeken en fotograferen is misschien wel een wat bizarre hobby, maar het is natuurlijk perfect te combineren met motorrijden. Daarom de laatste jaren relatief veel privékilometers gemaakt.
Ik ben niet iemand die zomaar ik zijn eentje een stuk gaat rijden (wandelen overigens wel, maar dat doe ik vanwege de rust aan mijn kop. Op de weg heb je die wat minder), dan moet ik wel wat te doen hebben. Uit mijn interesses is voortgegroeid dat ik vrijwel alle oorlogsgraven bezocht wilt hebben (en meestal gefotografeerd) in de Benelux (vooral Nederland) die de streek eromheen. De combinatie met motorrijden zorgt ervoor dat ik letterlijk overal kom, ook in streken die je niet gauw zal bezoeken, en veelal binnendoor rijd. Dus het reizen tussen de verschillende begraafplaatsen is ook zo aangenaam mogelijk.
Het grootste gedeelte van Nederland heb ik afgerond, dus met dagtochten kom ik niet ver genoeg. Rest probeer ik in weekends e.d. te doen.

Al met al zal ik nog jaren bezig zijn, als het ooit af zal komen, want mijn wandelhobby slokt steeds meer tijd op (Ben nu bezig zo ongeveer alle LAW\'s (Langeafstandswandelpaden, GR\'s) te lopen).
 
Duidelijk motorrijden,

maar goed ook nog dit:
- parachutespringen
- sleutelen aan de motor (behalve het blok)
- vakantie (met wandelen) in de bergen
- computers (met Internet)
- beetje fitness
- eigenlijk alles wat ik leuk vind...
 
Ik compjoeter en internet veel in de baas zijn tijd en ook \'s avonds thuis zit ik veel achter de computer.
Maar in het weekend speel ik 22\" Bassdrum bij Showband Marum.
www.showbandmarum.nl
Dat slokt behoorlijk veel tijd op, vooral het gereis naar Groningen.

Verder probeer ik een beetje te sporten (als m\'n vriendin en ik er zin in hebben)
 
Laatst bewerkt:
Zoals velen hier een beetje compjoeteren.

Tennis, zo veel mogelijk (als ik tijd heb)

Mijn konijnen (5 nu)
 
Ik ben totaal verslaafd aan DVD kijken in mn \"hometheater\" (zie http://huizen.dds.nl/~foolio/ht (http<img src="/styles/motor-forum/smilies/nosmile.gif" class="smilie" loading="lazy" alt=":/" title="Nosmile :/" data-shortname=":/" />/huizen.dds.nl/~foolio/ht)). Verder mag ik graag een rondje inline skaten. En dan nog de standaard dingen: internetten, auto\'s, motoren :] en mn vriendin (in willekeurige volgorde).

PS, nog een grote hobby is slapen :z
 
Even kijken:

- lezen
- modelbouw
- muziek beluisteren
- computerspelletjes (afspraak vanavond Martijn ;) , al zal ik je enkel zien als je in m\'n spiegels opduikt om me te dubbelen)
- restaurants (Thais eten is gewoon goddelijk)
 
hobbies.. hmzz

- af en toe wat sleutelen aan auto of motor
(niet te complex)
- internetten
- Af en toe ff spelletje spelen op m\'n Sega Dreamcast
- DVD
- videobanden overzetten naar VideoCD (MPEG1, voorloper van DVD) , met name prive bandjes van vroeger dus. Geinig, want het gaat op CD nooit meer stuk, kwaliteit is van goede kwaliteit (beter dan VHS, slechter dan DVD).. heb nog filmpjes van 1980-81 toen ik net in de kinderwagen lag ;)
- Zwemmen (om een beetje de conditie wel te houden
- Uitgaan, maar niet al te vaak, kost klauwen met geld :)

En voor de rest ga ik naar school. Maargoed, het laatste jaar, daarna aan het werk.
 
Op Donderdag 06 september 2001 12:20 schreef het volgende:
Ik ben totaal verslaafd aan DVD kijken in mn \"hometheater\" (zie http://huizen.dds.nl/~foolio/ht (http<img src="/styles/motor-forum/smilies/nosmile.gif" class="smilie" loading="lazy" alt=":/" title="Nosmile :/" data-shortname=":/" />/huizen.dds.nl/~foolio/ht)). Verder mag ik graag een rondje inline skaten. En dan nog de standaard dingen: internetten, auto\'s, motoren :] en mn vriendin (in willekeurige volgorde).

PS, nog een grote hobby is slapen :z

Hé! Jij bestaat helemaal niet! :)
Deze gebruiker bestaat niet.
 
Is dat bier dan ook nog te drinken?

Mijn vader is oprichter/voorzitter van een amateur wijnmakers/bierbrouwers gilde. Hij maakt zelf ook veel wijn maar de grootste afnemer is \'tie zelf, terwijl hij bij keuringen toch goed scoort. Wijn zal wel niet zoet genoeg zijn voor de meeste mensen.
 
als jouw vader in die \"business\" zit weet je toch wel dat wijn en bier dat jezelf maakt LEKKERDER is dan die in de winkel. :}

Er kan natuurlijk veel misgaan :r

maar, mijn bier is echt HEEEL goed te drinken.
De enige echte doordrinkdrank (c)
 
als jouw vader in die \"business\" zit weet je toch wel dat wijn en bier dat jezelf maakt LEKKERDER is dan die in de winkel. :}

Er kan natuurlijk veel misgaan :r

maar, mijn bier is echt HEEEL goed te drinken.
De enige echte doordrinkdrank (c)

Doet me denken aan Desperado \'Your beer tastes like piss\' -> \'We know.. coz we piss in it.. and that\'s not all\' :) (zoiets)
 
Kijk, het kan best lekkerder zijn, maar dan voldoet het nog niet aan de algemene normen wat betreft lekker, en gaat hte met name dat zijn wijnen \"droger\" zijn dan reguliere zuipwijnen.

Bier schijnt wel wat makkelijker te zijn, al kan hier inderdaad ook veel misgaan. Biersmaken liggen ook wat verder uit elkaar dan wijnsmaken.

In onze studentenflat stond een gejatte destillatiekolom. Kan je ook leuke dingen mee doen :r :r :r .

Anyway...brouw en drink ze.
 
Terug
Bovenaan Onderaan