Hoi MF!

wouttt

Rookie
16 jun 2011
19
0
Toch maar even een voorstel topic geopend! Ik ben wout begin net (of binnenkort..) met motorrijden. Binnenkort omdat ik als alles goed gaat ik vrijdag mn papiertje heb! :) Nog even geduldig wachten dus......

Ik ben ondertussen via het forum op zoek naar een mooie fiets en evt. nog wat kleding. Gaat allemaal super hier! Ook nog voordat ik me registreerde heb ik veel topics doorgelezen omdat het telkens naar voren kwam in google. Uiteindelijk dus toch maar geregistreerd en ik verwacht dat ik nog wel even blijf hangen :)

Dusssss. Hallo MF :W
 

Sloopkogel

Oldtimer-145 PK
Donateur
20 jan 2004
118.644
19.957
70
010
:W Wout
Succes
met het behalen van je Atje :]
Als je een icoon wilt of resizen, even hier vragen.
 

Paul_K

MF veteraan
22 jul 2009
13.579
0
Westzaan
Hey Wout *D ,

Welkom op het forum :W . Succes met het halen van je A ;)


In het najaar, zondag 9 oktober 2011, is er weer een echte goede, grote gezellige najaarsrit waarbij iedereen welkom is. Een dagje bedoeld om kennis te maken met anderen, ervaring op te doen met groepsrijden, maar vooral gezelligheid *O* . We gaan een mooie route rijden van ongeveer 150 kilometer door het rivierengebied :] . McDonalds Geldermalsen is het startpunt en De Lucht het eindpunt. Onderweg eten/drinken we nog wat bij Petit Restaurant 'Boulevard' te Gorinchem :) . We rijden met Follow Up systeem, waardoor iedereen op zijn of haar eigen tempo kan rijden :] . De rit is dan ook prima geschikt voor her-opstappers, beginnend bestuurders, kersverse rijbewijzen, nieuwe forumgebruik(ers/sters) of andere gezellige motorrijders die ervan houden om te genieten van de gezelligheid en omgeving *O* .


Voor meer gezelligheid, informatie en om je aan te melden, zie het topic:
Dé najaarsrit 2011, zoals gebruikelijk met mooi weer

Hopelijk tot zien bij de rit :W