homepage cb750k7, eerste voorproefje

Djurre

MF'er
19 sep 2003
121
1
Hoorn
Ik ben al tijden van plan een homepage te maken over mn motor.
Vandaag ff snel een artikeltje zitten tikken over de koppeling.
Ik wil eigenlijk het hele zaakje zo gaan beschrijven en de homepage onderverdelen in artikelen over, versnellingsbak, koppeling, kop, etc en de werking hiervan.
Kheb een digicam en de zomervakantie = tijd komt er ook weer aan.
Als er reacties zijn op verbeteringen...

http://home.quicknet.nl/qn/prive/dwapstra/Koppeling.htm
 
ziet er netjes uit. Maar is echt een artikel, niet echt een site. Maar layout kan prima in een framepje, met daarnaast wat koppelingen, naar andere artikelen ed. Weet niet of wit de meest handige kleur is, hoewel het wel prettig leest
 
Ja klopt, dit is echt nog een artikel. Bedoeling is dat links een menubalk komt met allemaal knoppen waar dan een artikel onderzit, bijv een knop voor de koppeling, een voor de versnellingsbak, etc. Ik wil er ook nog wat foto's bijzetten. Mijn oude honda brommer homepage wil ik aanpassen en deze dan als basis gebruiken adres is http://home.quicknet.nl/qn/prive/dwapstra/
Deze site gaat over ss50's. Dus een beetje dezelfde indeling en uiterlijk alleen dan voor de cb750k7
 
mm inderdaad wel een leuk idee
ik zit er zelf ook aan te werken en heb alleen geen zin om heel de zomer binnen te zitten. :P als je veel fotos wil neerzetten is web picture creator misschien wel handig. kan je zelf veel aanpassen in de HTML en ook commentaar bij de fotos zetten.
en voor de layout enz zou je je misschien in CSS kunnen verdiepen.
wel ziet je site er raar uit als je een smal scherm heb. krijg je een lange kolom aan de linkerkant van het scherm. lijkt me mooier om het geheel de cetreren en de volledige 700 a 800 px te benutten voor de tekst.
suc6
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan Onderaan