Honda CBF deel 6

roestendoenze

MF veteraan
28 feb 2002
16.604
476
omg.Eindhoven
Met enige weemoed heb ik de motor zojuist te koop gezet.
Mocht iemand geinteresseerd zijn of iemand kennen is hier de advertentie te vinden
Succes met de verkoop.
 

DK1985

Rookie
28 aug 2019
1
0
Goedenavond, nieuw op het forum. Ik ben Danny 34 jaar oud en heb afgelopen zaterdag een CBF1000F opgehaald bij een zaak in Fijnaart. Nu las ik dat het zadel in drie standen verstelbaar is maar er zit een speciaal zadel op. Er staat Honda op aan de onderkant maar kan mij niet voorstellen dat het orgineel zo geleverd is. Op de laagste stand past alles perfect, maar gezien mijn lengte (184) is de midden of hoge stand niet verkeerd. Als ik de bevestiging verstel naar boven, komt het zadel steeds verder van de tank af te staan, en het zitje achterop krijg ik er helemaal niet meer op omdat deze gedeeltelijk over het zadel voorop schuift.

Mensen hier ervaring mee? Is dat op te lossen?

Groet
Danny
 

Bijlagen

Rinkana

Rookie
27 feb 2018
7
0
Hallo hallo, sinds zaterdag ben ik ook in het bezit van een CBF600SA uit 2008. Is een importje en het het cluster in mijlen. Rijd verder lekker en de kracht t.o. mijn vorige (NC750S) is toch net wat fijner.

Wel heb ik nog ff een vraagje. Stationair schommelt het toerental steeds een beetje, hij slaat niet af, en is ook niet hoog, maar je hoort en ziet duidelijk dat hij niet 100% stabiel is. Ook trilt de gehele motor bij hogere snelheden (120+) heb het gevoel alsof dat vanuit het blok komt. Hoort dit zo of of moet ik even lang een motorboer rijden?
 

Bijlagen