Honda CBR 1100xx ..... en wie heeft daar ervaring

Na een testrit op een Yamaha Thunderace 8-) wil ik ook graag wat meer weten over bovengenoemde bak. Na het test rapport (dd 6/99) wil ik graag meer weten over deze motor. eigenlijk ben ik het beste gebaadt bij de negatieve punten (als die er zijn?):}
okee, shoot......... :]
 
Euhhm.. en dit post je in TOERmotoren?!
Dan rijdt ik toch echt met zo'n trapding op drie wielen rond zoals we vroeger allemaal wel eentje gehad hebben.
 
Ach, ik heb 'hem' pas een dag of vijf, maar ik vind het toch wel een heerlijke fiets.

Ik heb een 2000-versie, dus met injectie. Over de carburateur-versie heb ik toch wat minder goede dingen gehoord (beetje 'protesterende' versnelingsbak, dipje in vermogenskromme, weinig grondspeling (kuipdelen aan grond), hoog verbruik......).

Ik heb vrijdag pas voor het eerst m'n tank opgetopt, dus het verbruik moet ik nog bepalen (zal wel schrikken wezen :( ).

Ik heb hiervoor een VFR750F gehad, en dit vond ik wel een beetje een goede opvolger. Ook sportief / tour, en wat meer vermogen.

Tot nu toe vind ik het heerlijk. Voor meer 'negatieve' reacties zou ik je aanraden ffff te zoeken met google. Zo heb ik ook nog wat sites gevonden en een aantal dingen te weten gekomen.

Succes met je zoektocht :9~ ( http://www.cbr1100xx.org/newhome.html ), ( http://lavader.tripod.com/ ), ( http://web.inter.nl.net/hcc/Arnold.de.Graaf/ )
 
Terug
Bovenaan Onderaan