Honda CBR1100XX Super Blackbird Topic Deel IV

Reshimmen is geen afstellen! Het is een fysieke verandering aan de vering, en daar komt wel wat gespecialiseerde kennis en handigheid bij kijken (+ de benodigde onderdelen). Ik ben ook Hyperpro-dealer, maar doe dit dus niet zelf..... Mijn klanten gaan hiervoor naar Hyperpro in Alphen aan de Rijn of Werkendam.

En ja, ik heb een eigen motorzaak met werkplaats (in Purmerend).

Ok dat is dan ook duidelijk. Dat van dat reshimmen is mij namelijk niet verteld namelijk bij de lokale hyperpro dealert. Bedankt voor de info. Dan gaan we gewoon van de winter aan de gang met de BB en een X11 en dan gewoon naar hyperpro zelf voor de finishing touch :)
 
De BB is dan ook een uitzondering, de meeste andere motoren worden niet gereshimmed. Vandaar ook dat advies door een BB-specialist zo belangrijk kan zijn....
Ik zie nog steeds ontzettend veel nieuwe BB-rijders die met 2.5 Bar in hun voorband rondrijden, en dat op advies van de dealer...... |(
 
Vandaag weer even lekker een stukje wezen crossen op de bird.
Vergeleken met andere motoren heeft hij wel een lekker 'momentum' waardoor het langzamer lijkt te gaan maar wel een ontspannen houding geeft (voor mij) .

Toch zit ik steeds naar een gtr1400 te kijken, leuk voor vakantie :Y
 
vandaag ook met een groepje supersports wezen rijden, ik was enige die ook iemand achterop had.
ze hadden allemaal verwacht dat ik met het slagschip en met iemand achterop achter zou blijven, maar ze waren allemaal verbaasd dat ik nog de snelste rijder was ook haha.

behalve dan die slechte weg richting blokzijl, dan merk je echt dat je extra gewicht hebt.
 
Mede motorrijders,

Maandag aanstaande vindt de uitvaart van ons motormaatje Gerrit plaats. (aka Gerrit XXL of De Peppel) De uitvaart vindt plaats in besloten kring.

Gerrit wordt maandag om 12.30 uur van het uitvaartcentrum Dennenlust in Zelhem naar het Crematorium de Slangenburg in Doetinchem gebracht. De familie heeft aangegeven het in de stijl van Gerrit te willen doen door hem onder begeleiding van motorrijders naar de Slangenburg te brengen.

Omdat een aantal forumleden Gerrit ook hebben gekend plaats ik dit bericht ook hier. (Het komt ook op het BOC forum). Bij deze willen we iedereen die Gerrit als motorrijder gekend hebben, en maandag in de gelegenheid zijn, vragen maandag om uiterlijk 11.45-12.00 uur op de motor bij Dennelust (Kerkhoflaan Zelhem) te zijn. We begeleiden Gerrit en zijn familie dan naar het Crematorium.

Graag hier op het forum even melden als je mee gaat, zodat er een inschatting gemaakt kan worden van het aantal motorrijders.

Bedankt,
Arthur (aka Magnaboy of Ti-BB)
 
Heb Gerrit niet persoonlijk gekend, maar ik rij met de duo steps naar beneden. Sterkte aan allen
 
Wat erg, zag zijn naam weleens voorbij komen. Sterkte aan de nabestaanden gewenst.

Ik zag vanmiddag iets wat ik nog niet eerder heb gezien bij een superblackbird. Niet het zelf bijspuiten in een verkeerde kleur of de gaten in het kuipwerk, maar het gewoon slordig dichtlassen van 1 van de uitlaat bochten... Is in Hongarije overigens.
14do6lc.jpg
 
Terug
Bovenaan Onderaan