Honda CBR900RR SC33 Circuit Motor

stevo87

MF'er
6 apr 2010
114
0
31
Tilburg
Hierbij aangeboden:

Honda CBR900RR SC33 circuit motor. Is misschien niet de mooiste maar kan erg goed meekomen op het circuit en is technisch 100 procent in orde. Het koppel begint mooi vanaf een laag toerental en dat over nagenoeg het hele toeren gebied. Voelt gewoon lekker smeuïg en niet agressief. Sturen doet deze motor ook erg goed ondank het een ontwerp is uit de jaren '90.

Vorige eigenaar heeft de motor voorzien van een 17" voorwiel en ook is de vering aangepast voor een persoon van 80KG. Verder heb ik remklauwen gemonteerd van het type 600RR/954/SP1 en de radiale rempomp van een CBR600RR. Remschakel is van het merk Dan Moto en is volledig instelbaar. Onlangs zijn de carburateurs gereinigd en zijn alle pakkingen en vlotter naalden vervangen. Heeft onlangs ook een beurt waarbij de bougies, olie (motorrex vol synthetisch), olie filter, accu en luchtfilter zijn vervangen.

Het frame heeft aan de rechterkant val schade door dat deze in de grind bak terecht is gekomen bij de vorige eigenaar. Frame is gewoon recht en heeft daar ook geen deuken. Is alleen optische schade.

De motor staat op Diablo Supercorsa SP2 en kunnen nog een paar circuit dagen mee. Kortom de ideale motor om mee te beginnen met circuit rijden.

De witte paddock stand is niet te koop. De Daytona inrij klem kan tegen meerprijs (40 euro) overgekocht worden.

Prijs 1500 1300 of een goed bod.

 
Laatst bewerkt:

stevo87

MF'er
6 apr 2010
114
0
31
Tilburg
In onderdelen verkopen is inderdaad ook nog een optie :) maar lijd liever verlies en is in één keer weg dan een schuur vol met onderdelen.