• Beste Bezoeker, de mailproblemen zijn opgelost.

Honda Hornet Forum Deel 21

11 mei 2013
10
0
Noord Holland
Alweer lang geleden dat ik iets heb gepost hier op het forum..

Ik zit er al een tijdje over na te denken om m'n Hornet wat op te leuken, onder andere door de koplamp te vervangen.

Heeft er iemand ervaring met deze koplamp?

 
16 okt 2017
4
0
31
Uithoorn
Hi All,

Even een vraagje: Ik wil mijn accu vervangen omdat de accu die ik nu heb niet meer voldoet. Wat is een beetje goede accu voor niet al te hoge prijs max 80 euro?
Wat raden jullie aan?
 
24 okt 2018
11
5
Alweer lang geleden dat ik iets heb gepost hier op het forum..

Ik zit er al een tijdje over na te denken om m'n Hornet wat op te leuken, onder andere door de koplamp te vervangen.

Heeft er iemand ervaring met deze koplamp?

Ik heb zo'n lamp gemonteerd op mijn hornet uit 2005 inderdaad, het past niet perfect dus het is een beetje improviseren met bijv. de stelschroef bevestigen. Met wat 2 componentenlijm kan je het originele beugeltje hier gelukkig zo op monteren. Verder is de lamp iets kleiner dan de originele lamp (ik geloof 0.5 inch) maar dit is te verhelpen door rondom bijv. een tochtstrip te plakken zodat dit alsnog mooi aansluit. Visueel ziet het er wanneer je hem monteert gewoon top uit verder. :)


Edit: bij de bedrading zit verder ook geen uitleg, hierdoor kan je wanneer je het verkeerd monteert een zekering doorbranden. (10a)
Afhankelijk van het bouwjaar zal je ook een verloopstukje (H4 naar H11) nodig hebben zodat de stekkers aansluiten, zelf heb ik het draadje van de DRL (daytime running light) aangesloten op het dimlicht zodat die led cirkel altijd brandt.

Misschien dat het bovenstaande wat ingewikkeld klinkt maar eigenlijk is het zodra je al deze informatie hebt gok ik zo'n 15-30 min werk :)

Succes!
 
Laatst bewerkt:
24 okt 2018
11
5
Ik ben trouwens nog op zoek naar een 2 uitlaten met e-keur voor een hornet 600 met bouwjaar 2005 en eentje 2003. Als iemand toevallig nog iets heeft liggen hoor ik het graag!
 
Laatst bewerkt:
24 okt 2018
11
5
Wat wil je is gewoon de vraag. Marktplaats, Ali of hagel nieuw. Zoek gewoon even ook rond op Google, helpt ook al even. Al is het alleen maar mbt prijs indicatie. Dat helpt je keuze ook makkelijker maken.
Ik heb al een beetje rondgekeken en zit te denken aan iets als een Mivv x-cone. Zou hem prima nieuw kunnen kopen, maar als iemand toevallig iets vergelijkbaars heeft liggen is dat natuurlijk alleen maar mooi meegenomen! :)
 
Likes: Maranzano
24 sep 2016
56
1
23
Hi allemaal! Ik ben sinds vorige week de nieuwe eigenaar van een zwarte 900 Hornet! Het is mijn eerste ‘zware’ motorfiets, en ik ben er al helemaal weg van! Kan niet wachten om hem morgen met het mooie weer van stal te halen! Zal dan ook even wat plaatjes schieten.

Hij is helemaal origineel, met uitzondering van de handvatverwarming en binnenkort de spiegels! ;)
 
Likes: Maranzano