Honda Scrambler - afstellen - sproeiers

jeroen.k

MF'er
11 feb 2007
107
37
zwolle
Beste forumleden.

Ik ga een Honda Scrambler ophalen volgende week (is de bedoeling).
Ik ben al even wezen kijken en toen geen testrit gedaan ivm het weer. Aankomend weekend ga ik een testrit doen.

Ik weet dat de motor nu nog niet heel goed loopt aangezien het een Honda CB 750 1991 nighthawk is en de uitlaat ingekort is en het originele luchtfilter + luchtfilterhuis vervangen is voor een open luchtfilter. Verder is er niks veranderd aan de sproeiers en afstelling. Hierdoor loopt hij niet goed. Bij het starten is de choke dicht en gaat hij meteen aan, als hij even met de choke aangestaan heeft en deze langzaam terug gedraaid wordt loopt hij rustig, maar wanneer er gas gegeven wordt hapt hij erg naar lucht (denk dat dit dus komt door o.a. de open filters en niet de juiste afstelling/sproeiers.

Mijn vraag is, is er iemand hier op het forum die weet of er een testbank in de omgeving zwolle is? Of iemand die hierbij kan helpen?
Heb al wat bedrijven in omgeving Zwolle contact mee gehad maar vragen of erg veel geld of verwijzen me naar bedrijven die heel ver weg zitten (specialisten).

Alvast dank
groet
 
Laatst bewerkt:
Hoe is dit opgelost? zit met zelfde probleem met een nighthawk cb450 van 1982. dus andere uitlaten en openfilters gemonteerd.
Meestal kwestie van opnieuw afstellen. Ik hoop wel dat je filter geen rand heeft aan de binnenkant, anders heb je kans dat ze je aanzuiggaten in je carb dichthouden. Zie hieronder, het bovenste banaan-vormige gat daar mag niets voor zitten.
1615905350291.png


Verder mogen je sproeiers flink wat groter. Het beste is om af te laten stellen, een complete set bestellen of goed en veel lezen naar ervaringen van anderen: 85-86 Honda CB450SC CB450 CB 450 NIGHTHAWK Stage 2 Carburetor JET kit 40 130 | eBay

Succes!
 
Terug
Bovenaan Onderaan