Honda V5

wim1965

Rookie
15 sep 2004
2
0
eindhoven
Hallo Weet iemand al wat meer van de Honda vcr 1400F
Zijn er al foto's van ??
En staat hij op de intermot ?
alvast bedankt

Gr wim
 

roon2

Rookie
8 feb 2003
18
0
heerhugowaard
Het hele feest gaat niet door.
Volgens de geruchten zou hij als opvolger of naast de Blackbird komen.
Foto's van München laten alleen een Blackbird zien in een andere kleurstelling verder niets nieuws onder de zon.
 

Bobbel

MF veteraan
11 jul 2004
2.496
2
Dursley, Gloucestershire (UK)
Las in MCN dat-ie als grotere broer naast de VFR 800 zou moeten komen (2005 of 2006). En MCN heeft a-a-a-a-altijd gelijk zoals we weten ;)

Of-ie de BB gaat vervangen is niet duidelijk, maar zou op zich wel kunnen: Honda zou eerst een VTEC versie van de huidige 4-in-lijn uitbrengen (alweer volgens MCN) om BB eigenaren te verlokken weer es wat nieuws te kopen maar het enthousiasme onder de VFR-liefhebbers voor VTEC is dusdanig gering dat Honda daar maar kennelijk van afziet en met iets anders "geweldigs" op de proppen moet komen: dus waarom geen V5? Lijkt me wel een dure constructie trouwens ivm 4-in-lijn.

Honda moet zijn kaarten voorzichtig spelen: In de supersport klasse is een gewichtsbeparing van een paar honderd gram, een halve pk extra en wat vorm-aanpassingen en nieuwe GP-decalls voor de kuip meestal al voldoende om kopers in rijen voor de deur van de dealers te krijgen, vooral als de schrijvende pers nog eens heeft benadrukt dat het voorganger model toch wel erg achter ging lopen op de concurentie. BB's, VFR'en en b.v. ook Pan European kopers zijn meestal wat moeilijker te overtuigen getuige de uiterst lauwe verkopen van de nieuwe Pan en VFR-VTEC (hier in de UK in ieder geval), Honda wil niet dezelfde fout maken met een opvolger voor de BB.

MCN had trouwens in 1997 "foto's" van de V6 Pan European waarvan de topcase volledig was geintegreerd met de zijkoffers (beetje zoals op Goldwings en pizza-bezorgbrommers)... Commentaar overbodig ;)
 
Laatst bewerkt:
Bovenaan Onderaan