Hotelletje in Benelux of D\'land

Kloaka

Rookie
6 feb 2002
2
0
Hallo,

Ben net nieuw hier en vraag me af of iemand van jullie een goede tip heeft voor een leuke omgeving op van het weekend even lekker te gaan toeren.

Ben op zoek naar een leuke plaats met een niet al te duur hotel. *D
 
Ik zal maar reageren. Beetje zielig anders.

Al aan Luxemburg gedacht? Camping Bissen. Er zit daarachter een hotel. Volgens mij ook van Bissen, maar dat weet ik niet helemaal zeker.

geloof dat het adres is: www.camping-bissen.lu

Het zijn Nederlanders.
Voor mij en een aantal vrienden (ja, die heb ik), is dat vaste prik in juni.
Je kan er goed wegkomen met de motor. Wij zitten altijd op die camping, dus wat dat hotel kost weet ik niet.
Het is wel altijd 1 groot feest daar. (regen en drank)
 
Schijnt in Duitsland een lijst te bestaan met honderden motorvriendelijke hotels. Prijzen weet ik niet. Misschien ook op internet te vinden, in ieder geval een beetje op motor.pagina.nl
 
Duitsland zou ik niet weten maar belgie: Bastogne, leuk okee hotelletje met garage van eigenaar als stal voor je motor. Bewaakt door puppie :+ . Binnendoor ook leuk om heen te rijden.
 
Ben zo vrij deze topic te heropenen.

Zijn er nog mensen die misschien tips hebben voor leuke hotelletjes in Luxemburg? :]
 
Leuk is 't niet, die Franse no-budget hotels. Maar goedkoop en makkelijk zeker (meestal tussen de 25 en 33 euro per kamer).

Reserveren doe je via de website en je CC, de meeste van deze hotels zijn te vinden in Frankrijk, een enkele daarbuiten!

http://www.etaphotel.com

http://www.hotelformule1.com (http<img src="/styles/motor-forum/smilies/nosmile.gif" class="smilie" loading="lazy" alt=":/" title="Nosmile :/" data-shortname=":/" />/www.hotelformule1.com)

Verder heb je in Frankrijk ook nog een keten van Premiere die is ook goedkoop.

Geen bar, geen gezamelijke ruimte, geen restaurant, en het ontbijt stelt ook geen barst voor enz enz. Gewoon een net bed, TV en soms een douche. Ideaal als je na een lange rit meteen plat wil in plaats van na je eerste pilsje aan de bar alsnog in slaap vallen ..
 
Hallo,

Ben net nieuw hier en vraag me af of iemand van jullie een goede tip heeft voor een leuke omgeving op van het weekend even lekker te gaan toeren.

Ben op zoek naar een leuke plaats met een niet al te duur hotel. *D


Dan moet je beslist naar Krautscheid gaan.
De familie Gansen-Dingels, 54673 Krautscheid tel. toegangsnummer 0049-06554 / 431

Krautscheid ligt ong. 10 km van Vianden af.

Perfect hotel, en het avondeten is van perfecte kwaliteit en een hoeveelheid die een normaal mens niet op kan.
Wij zijn er met onze club nu drie keer geweest en het is gewoon perfect.
Daar komt nog bij dat de eigenaar zelf een motorrijder is. Ook kun je je motor 's nachts binnen zetten.
 
Ik kan mij een hotelletje herinneren in de Ardennen (vetaald was het het koekoeksnest, iets van nis de coucous of zo, plaats zal ik eens opzoeken. Aan een klein riviertje en een kleine camping achter het huis. Uitzicht van je hotelkamer was een boerenschuur van de buurman. De eigenaar had nog ooit Parijs-Dakar gereden en was hier ook trots op.

In EEN woord; geweldig.

Goed avondeten, biefstuk met pepersaus (eigengemaakt) of een hele kip met friet. Een ontbijt, zalig. De hele avond zelf achter de tap Palm schenken, zoveel je wilde. Een wasbak waar het water op je voeten stroomt, want een afvoer ontbreekt en een bed wat bestaat uit een paar latjes. Je gaat kwa comfort terug naar de middeleeuwen, maar het eten en de sfeer is er geweldig. Kosten; fl. 25,= p.p destijds (inclusief alles). Ben benieuwd of het nog bestaat. Wij noemden het de Ponderosa.
 
Terug
Bovenaan Onderaan