iemand ervaring met koso snelheidsmeter?

Gifkikker

MF veteraan
16 sep 2002
5.174
0
Belgie
heb een koso snelheidsmeter, maar kan niet tot in het scherm komen om de bandenmaat in te voeren, iemand hier ervaring met instellen van zo'n koso?

heb het al volgens het boekje geprobeerd, zonder resultaat

full
 
Kun je hem resetten? Geloof dat je de omtrek van je wiel vaak 1x kan instellen bij eerste gebruik oid.

dacht het niet

in die handleiding staat iets van eerst de 2 knoppen tegelijk induwen, dan 2 x contact aan-uit en dan aanzetten om dan in het scherm te komen om de bandenmaat in te stellen. vind dit maar een rare wijze
 
http://users.pandora.be/miguelblomme/koso2.jpg (http<img src="/styles/motor-forum/smilies/nosmile.gif" class="smilie" loading="lazy" alt=":/" title="Nosmile :/" data-shortname=":/" />/users.pandora.be/miguelblomme/koso2.jpg)
http://users.pandora.be/miguelblomme/koso.jpg (http<img src="/styles/motor-forum/smilies/nosmile.gif" class="smilie" loading="lazy" alt=":/" title="Nosmile :/" data-shortname=":/" />/users.pandora.be/miguelblomme/koso1.jpg)
 
Contact wordt hier vertaald als een pulsgever, immers op tek wordt + draad = de zwarte onderbroken middels een las aan het contact en de rest gaat door naar een 12 volt + aansluiting, echter het raadsel is waar in het contact moet ie aangeloten worden? 12v op 12 v blijft 12v, dat geeft geen puls.

De andere, groene, is de massa

Met die twee moet je in het menu kunnen komen

Ik vermoed dat je de 12v gewoon hebt aangesloten in het contact, en niet hebt lopen, is dat vermoeden juist?
 
Ja, dan moet je in het menu kunnen komen.
Indien niet dan vermoed ik dat 1 van de druktoetsen geen contact maakt

hmmmmm, nee, de rode loopt bij het contact langs, het contact wordt er als het ware aan toegevoegd.
 
http://www.scooter-discounter.com/modules.php?warp=artikel&group=&seite=&id=1054&kid=364aa7d8ccedd44922fd3166b11c6193 (http<img src="/styles/motor-forum/smilies/nosmile.gif" class="smilie" loading="lazy" alt=":/" title="Nosmile :/" data-shortname=":/" />/www.scooter-discounter.com/modules.php?warp=artikel&amp;group=&amp;seite=&amp;id=1054&amp;kid=364aa7d8ccedd44922fd3166b11c6193)
 
Terug
Bovenaan Onderaan