• Beste Bezoeker, de mailproblemen zijn opgelost.

iemand ervaring met Ruud Motoren?

6 jan 2019
9
5
De Bilt
#52
Ha allen, hier mijn eerste bericht op dit forum!

Op verschillende fora heb ik ook wat onderzoek gedaan naar de ervaringen met Ruud Motoren. Er lijken gemixte ervaringen, van heel negatief tot 'ik blijf voor altijd bij Ruud'. Kleine eenmanszaak, waar je goed moet afspreken wat onder garantie valt dus.
Morgen ga ik kijken naar een CBF500 ABS uit 2008, best spannend zo'n eerste motor. Mijn rijinstructeur heeft aangeboden mee te gaan, super chill :).

Voor de geïnteresseerde: Linkje naar Marktplaats

Ik zal de ervaring doorgeven!
 
Likes: Mar_
6 jan 2019
9
5
De Bilt
#54
@Mar_ tsja, beetje een gokje. Ik denk dat er wel wat bij de prijs moet om wat dingen te repareren, maar ik heb geen haast. Hij schijnt daar niet moeilijk om te doen, zolang hij maar betaald krijgt. Kleine opknapdingetjes + afleverbeurt doet hij blijkbaar gratis (heb ik uit dit forum). Hij heeft er nog eentje staan met 70k op de teller. Misschien mix and match in onderdelen ;).
Het voordeel van mijn rijinstructeur meenemen is dat die veel ervaring en kennis heeft met deze dingen (zijn oude lesmotoren). Dus ik hoop dat het helpt.

Ik hou je op de hoogte!
 
Likes: Mar_
6 jan 2019
9
5
De Bilt
#56
Tja,een topic uit 2006!! :z Maar goed, als Ruud motoren nog steeds bestaat zal hij ook wel eens wat goed doen :W
Haha, nou ik ben wezen kijken. Prettige man, geen problemen met een rondje rijden & hij gaf de problematiek vd motor toe. Samen even in onderhandeling voor de juiste prijs, met een nieuwe voorband, accu en remvloeistof. Voor iemand die onder de marktprijs zit wel te verwachten probleempjes.

Ik hou jullie op de hoogte.