iemand ervaring met safety lights?

IK had het er ook even opzitten, maar ik vind het een waardeloos systeem.
Die knipperende lampjes geeft alleen maar verwarring met remmen en dat je beter zichtbaar bent is lariekoek.
In het donker valt het schijnsel van de brandende voorknipperlichten weg tegen je dimlicht.
Alleen achter val je iets meer op, omdat je daar wat meer licht hebt, maar als ze je achterlicht niet zien, dan helpen die brandende knippers ook niet meer.
En nog een nadeel: Het trok m'n accu leeg. Mijn alarm is op de knipperlichten aan gesloten en dat samen met de safety lights gaf een behoorlijke lekstroom die er voor zorgde dat mijn accu binnen een week plat was.

Ik heb hier die module nog wel liggen, kan je voor een schappelijk prijsje overnemen.
 
Ik heb ze al besteld, ga ze goed aansluiten zonder lekstroom e.d.
De constant brandende knipperlichten kan je nu uitzetten.
Zal binnenkort wel posten hoe het bevalt, maar eerst een hele klus om het te programmeren en te installeren op de duc.
 
ze bevallen prima, de koplamp seint mee als ik rem en je kan hem ook kontinu laten flashen, bij remmen gaan de knipperlichten 2 sec mee, dat kan je instellen.
Helaas heb ik er nog niet veel mee gereden, een dag of twee. Mijn bella staat bij de motorzaak voor grotere kleppen en racenokkenassen.
Ik heb nog niet in de file gereden, maar ik vond stand 3 of 4 geloof ik wel leuk, die van safetycar achtig. Ik laat ze niet constant aanstaan op 30 of 40% ofzo, het is geen amerikaanse sjoppert !!!
Ze vallen wel op, denk zelf dat het niet mag in nederland, des te mooier.
Grtz.... ;)
 
Ik schat zo'n 40 tot 60 euries en als ie toch aan het zeiken is dan komt er nog een 60 of 80 bij want ik heb alleen maar een kopie van het rijbewijs bij !!
Ik snap die mensen niet, die hebben geen vrienden.
 
heb je hier al eens gekeken?
http://www.mamut.com/dubbellicht (http<img src="/styles/motor-forum/smilies/nosmile.gif" class="smilie" loading="lazy" alt=":/" title="Nosmile :/" data-shortname=":/" />/www.mamut.com/dubbellicht)
 
hmm ik vind t eerlijk gezegt ma een grote disco als je iemand met die dingen zie rijde
op de spinder kwam ook altijd iemand met gele R6 met die discotoestand erop
en om nou te zeggen dat ik hem daardoor beter zag nee
dus of t nut heeft in mij oge nie iig
 
Ik heb het pasgeleden gezien. Ik dacht nog, wat een prutser, als die remt gaan zijn knippers branden. Dat krijg je als je gaat frutten aan spullen waar je geen verstand van hebt. ;)
maar het blijkt zo te horen. Kost nog geld ook. En niemand die weet wat het betekent.

Ik ben benieuwd wat je verzekering zegt als je een aanrijding krijgt en de tegenpartij zegt dat je richting aan gaf. Zo zo meneertje, verboden verlichting. Jammer voor u maar wij betalen niet uit.
 
Ik ben benieuwd wat je verzekering zegt als je een aanrijding krijgt en de tegenpartij zegt dat je richting aan gaf. Zo zo meneertje, verboden verlichting. Jammer voor u maar wij betalen niet uit.
Daarom heb ik de remflitsen ook van 4 (fabrieksinstelling, ik voelde me echt voor lul zitten) naar 1 seconde gezet. Daarmee trek je net ff meer de aandacht maar is het risiko dat iemand het voor een knipperlicht aanziet minimaal. En de running lights heb ik ook op het minimum wattage staan (5 watt geloof ik).

Zag vandaag zo'n fietser met van die witte knipperende leds fietsen. Misschien dat ik die zooi nog eens in mijn 'eyebrow' (stadslichtglaasje in mijn kuip boven koplamp) ga bouwen. Alle beetjes helpen. En trouwens, het is bijna kerst dus sfeerverlichting mag (iemand nog een 12v lichtslang liggen? ;) )
 
Ja, heb ik en dan met wat sleep contactjes in je wielen zetten??en natuurlijk langs het randeje van je kuipruitje :+ :+ :+
Hey - goed plan! Ik heb trouwens een kuipetalageruit dus het moet wel een lange zijn ;)
fotosoepers begin er eens aan... een echte kerstbike
Niks fotosoepen, ik wil echte piccies zien :)

(hmm... als ik nou rond de kerstdagen echt niks te doen heb... toch maar eens kijken waar ik die 12V kerstverlichting kan scoren. Lijkt me eigenlijk wel kicke. Kerstboompje in de kuip met LED verlichting erbij...)
 
Ik moet eerst een weekje naar Lagos, maar als ik terug ben zal ik mijn fiets is voor de leut in de kerstverlichting zetten en wat piccies trekken (en dan heel snel maken dat die zooi er snel vanaf is) :+

Zullen we dan een x-maslitebike contest houden???
 
Ik ben benieuwd wat je verzekering zegt als je een aanrijding krijgt en de tegenpartij zegt dat je richting aan gaf. Zo zo meneertje, verboden verlichting. Jammer voor u maar wij betalen niet uit.
Het is een afweging: Of er NET niet afgereden worden, of net wel. Tegen slapers, pesters, en op je hoofd vallende vliegtuigen is inderdaad geen kruid gewassen. Het gaat om die (meerderheid van) 4-wheelers die goedwillend is, maar effe met het hoofd er niet bij zijn.
 
Een blauwe powerled onder de koplamp doet ook veel, de linkerbaan gaat zomaar opeens naar rechts !!! Bij een pompstation gekocht, is waterdicht en was bedoeld voor op de ruitenwissers van het koekblik.
 
Terug
Bovenaan Onderaan