iemand ervaringen met deze "tellers"?

the_past

Die hard MF'er
30 jun 2004
360
0
ik ben erover aan het denken deze tellers op men er-5 te plaatsen, omdat ik geen originele tellers vindt. nu zou ik graag weten of iemand hier ervaring mee heeft, en wat de nadelen en voordelen van die universele dingen zijn... wat is de "officiële" prijs van deze tellers? iemand enig idee?

thx

en nu maar hopen dat de foto nog lukt *D

 
Laatst bewerkt:

Viccie

MF veteraan
Donateur
8 mrt 2003
45.299
39
Breda
probleem is dat de foto niet op het internet te vinden is, heb hem enkel op mijn harde schijf staan ;(

Hoe post ik een plaatje?
Hiervoor zijn ruwweg 2 manieren. Manier 1 is om je afbeelding als bijlage mee te sturen met je bericht. Als je een reactie plaatst zie je onder aan de knop Bladeren staan. Als je hierop klikt kun je de afbeelding selecteren op je computer. Selecteer deze en kies Openen. Zet hierna in je nieuwe bericht [img]http://www.motor-forum.nl/forum/misc/[/img]. Als je hierna je reactie post zal je zien dat op de plaats waar je [img]http://www.motor-forum.nl/forum/misc/[/img] hebt gezet de afbeelding verschijnt die je zojuist hebt meegestuurd met je bericht. Voorwaarde is dat het bestand van het type .gif of .jpg is en niet groter is dan 100 KB (kilobyte). Let er tevens ook op dat je de preview niet gebruikt als je een plaatje invoegt.

of kijk eens hier: Hoe post ik een plaatje? Een korte handleiding!
 

the_past

Die hard MF'er
30 jun 2004
360
0
nog maar eens proberen :9

misc
 

the_past

Die hard MF'er
30 jun 2004
360
0
bijdrage is jpg en 25 kb, waarom lukt het dan niet? mag ik iemand de foto doorsturen die hem dan voor mij op t forum zet? vrees dat ik anders binnen drie uur nog bezig ben :9
 
Bovenaan Onderaan