Ik? Nieuwe `gebruiker'?? Ik gebruik al jaren!

wimmer

Rookie
1 nov 2004
3
0
45
Dag riders van het M-F!

Ik heb afgelopen zaterdag mijn tweede Kawasaki aangeschaft, en wil deze decadentie toch maar 's vieren met een aanmelding op het Motor-Forum, nadat ik hier al een tijdje heb meegelezen.

Even voor de kenners: mijn eerste motor kocht ik anderhalf jaar geleden, een 1982 Kawasaki Z-1000 LTD. Leuke motor om te beginnen, al was 't maar omdat het niet te duur in aanschaf was.
Helaas ben ik daarmee onderuit geschoven, en ben nogal wat kwijt geweest aan reparaties, en liep de dagelijkse kosten van olie, slijtage e.d. ook beetje uit de klauw -- dus heb ik nu als `pekelfiets' (nou zeg!) een Kawa GTR-1000 aangeschaft.

Deze zal mij de komende winter en lange toerritten vergezellen, zodat ik zelf wat sleutel- en poetswerk aan de Z-1000 kan doen.

Verder (prive) ben ik 1m98 lang, 29 jaar oud, man :9 en webdesigner van beroep, en ik woon in het midden van Noord-Holland.

Behalve wat oeverloos geklets verwacht ik hier wat kennis en ervaring op te doen in het sociaal motorrijden, omdat tot-nu-toe ik specialist ben in het 'zo snel mogelijk langs een file te scheuren' :P

Mijn eerste acties die ik hier gepland heb is (naast regelmatig meelezen) de MF-stickertjes op me nummerplaten te kleven, en eens met een newbie-tour mee te rijden.

En als attachment lijkt me zomerse foto van mijn Kawa wel gepast })
 
Laatst bewerkt:

Liessy

MF veteraan
9 apr 2004
12.180
1
Welkom namens het welkoms comitee ;)

Ook voor mij die sticker bestellen he :P

Knufje ;)
 

DdDd

MF veteraan
24 jun 2004
1.245
0
Oudorp
Goh wim wat zie je er lekker uit :X

Welkom op het forum.

moeten we je avatar zelf sjoepen op het lichaam van je?
 

Twin

MF veteraan
11 apr 2004
2.643
0
leuke foto ;)

~[edit]
omdat tot-nu-toe ik specialist ben in het 'zo snel mogelijk langs een file te scheuren'
ik zal maar uitkijken als ik jou was, want ze staan tegenwoordig soms te controleren ;)
 
Laatst bewerkt: