Ik zoek Suzuki dealers in Noorwegen & Zweden

Globetrekker

Banned User
29 apr 2006
733
1
Wie kan mij helpen bij mijn zoektocht of tips geven waar een lijst kan vinden met Suzuki dealers in Noorwegen en Zweden?

Alvast 1000 maal dank.
 
ik neem aan dat je een lijst nodig hebt voor een trip naar de noordkaap? Ik zou lekker een ANWB kredietbrief nemen, dan zoeken zij wel lekker voor je uit waar een dealer zit mocht dit nodig zijn.
 
Heb het al. Via http://www.suzuki.no/

Toch bedankt ;) Zijn er best veel nog :o
Dus wat heb je nu geleerd :? :
askdumb.gif



;)
 
Ja, maar nu zijn we er nog niet he.. heb nu alleen Noorwegen. Het motor-gedeelte van de Zweedse Suzuki site is down. Dus nu moet ik Zweden nog..
 
http://www.suzuki.se/sokAF.asp (http<img src="/styles/motor-forum/smilies/nosmile.gif" class="smilie" loading="lazy" alt=":/" title="Nosmile :/" data-shortname=":/" />/www.suzuki.se/sokAF.asp)

Heb toch wel 2x moeten klikken voor ik het vond...

edit, he dat zijn de autoverkopers... |(

J
 
ik neem aan dat je een lijst nodig hebt voor een trip naar de noordkaap? Ik zou lekker een ANWB kredietbrief nemen, dan zoeken zij wel lekker voor je uit waar een dealer zit mocht dit nodig zijn.
Dat zal best wel, maar daar schiet je niet veel mee op als je ergens in het noorden vast staat met een kapotte motor en de ANWB niet te bereiken is en de plaatselijke hulpdienst niets anders verstaat dan de plaatselijke taal. Lijkt dit je een beetje overdreven? Is mij een aantal jaren geleden overkomen. Gelukkig stopte er een voorbijganger die wel engels verstond. Die gast heeft ons toen geholpen door de plaatselijke hulpdienst te bellen. Al met al eerst twee uur gestaan zonder hulp toen nog twee uur gewacht op de hulpdienst. Die heeft ons toen naar de dichtsbijzijnde motorzaak gebracht 75 km verderop. Daar heeft de motor nog twee dagen gestaan omdat de onderdelen besteld moesten worden in Stockholm. Al met al toch zo'n vier dagen vakantie verprutst.

Oh ja voor TS. Ga niet op weg met banden die het hier in Nederland normaal nog 5000-7000 km zouden volhouden. In het noorden gebruiken ze ander, veel ruwer, asfalt met de bijbehorende hogere slijtage. En dealers zijn er nu eenmaal dun bezaaid.
 
Laatst bewerkt:
Heb je de originele boekjes niet meer van je motor?
Ik heb een compleet boekwerk bij de Gixxer gekregen met alle Soes dealers!
 
Terug
Bovenaan Onderaan