Intro 6-pack-daddy

6-pack-daddy

Rookie
9 aug 2011
2
0
Hallo nachtwakers, :z :Z

Ik heb me zojuist geregistreerd, dus een intro is op z'n plaats. Volg forum al een tijdje en lees veel leuke en nuttige verhalen.

Heb al een aantal jaartjes mijn rijbewijs ('95), maar op een paar keer huren na, heb ik pas begin dit jaar een motor "mogen" aanschaffen. Mijn keuze viel op een gsx 750 f, maar had na een paar maanden al pech (iets met nokkenas en de motor was het niet meer waard).

Vervolgens sinds 2 weken in het bezit van een mooie rode gsx 600 f ('95, 41k km). Ondanks het mindere weer toch voldoende momenten om lekker te rijden in de regio. :]

Ik heb al leuke topics gezien (o.a. gsx, regionaal). Foto volgt asap, na te hebben bekeken
hoe e.e.a. hier werkt.

:W :W
 

Paul_K

MF veteraan
22 jul 2009
13.579
0
Westzaan
Hey sixpack vader *D ,

Welkom op het forum :W


In het najaar, zondag 9 oktober 2011, is er weer een echte goede, grote gezellige najaarsrit waarbij iedereen welkom is. Een dagje bedoeld om kennis te maken met anderen, ervaring op te doen met groepsrijden, maar vooral gezelligheid *O* . We gaan een mooie route rijden van ongeveer 150 kilometer door het rivierengebied :] . McDonalds Geldermalsen is het startpunt en De Lucht het eindpunt. Onderweg eten/drinken we nog wat bij Petit Restaurant 'Boulevard' te Gorinchem :) . We rijden met Follow Up systeem, waardoor iedereen op zijn of haar eigen tempo kan rijden :] . De rit is dan ook prima geschikt voor her-opstappers, beginnend bestuurders, kersverse rijbewijzen, nieuwe forumgebruik(ers/sters) of andere gezellige motorrijders die ervan houden om te genieten van de gezelligheid en omgeving *O* .


Voor meer gezelligheid, informatie en om je aan te melden, zie het topic:
Dé najaarsrit 2011, zoals gebruikelijk met mooi weer

Hopelijk tot zien bij de rit :W
 

6-pack-daddy

Rookie
9 aug 2011
2
0
Hey Paul_K,

Thnx for the invitation.....lijkt me leuk een keer mee te rijden. De komende najaarsrit valt nu op de verjaardag van een van mijn 6 kids (vandaar de 6-pack, dus geen afgetraind lijf of fervent bierliefhebber). Maar ik houd me aanbevolen voor toekomstige ritten, dus ik houd het forum goed in de gaten.....

Veel plezier op 9-10-11!! :] :] :]