invoer van mijn SRADje

Framerunner

MF'er
7 okt 2004
32
0
36
tilburg
kan iemand mij uitleggen hoeveel het mij gaat kosten om mijn srad uit Belgie in te voeren. ik heb hem nu al sinds maart in mijn schuur maar kan helaas niet op rijden.ik heb nog geen rijbewijs en ga deze zaterdag voor het eerst lessen(vet eingelijk) *D ! ik wordt op 10 nov 21 en mijn rijbewijs is zo binnen en dan vanaf de lente :] . maar ff terug op mijn onderwerp:750cc,uit 1997,met 38.000km.ik heb allemaal rondgebeld en....keuren is 150euro+bmp is voor mijn motor rond de 300euro!alles bij elkaar gaat het me 450euro kosten....kan dit zo kloppen? O-)
jullie zullen mij vast gaan fillen over het feit dat zo`n 750 voor mij als beginner NIX is maar ik kan het wel hebben(de reacties van jullie) 8-) .Maar probeer me ook te helpen bij mijn vraag DUS;HULP EN afkraken mag.......


WEBSITE(je weet wel westside maar ik zeg WEBSITE!)
hahaha..ha..haaaa
 

Fearless

MF'er
2 mrt 2004
201
0
Tilburg
ik kan je wel helpen--->i'm gonna beat your ass @ tha spinder :) NINJA RULLEEZZZZZ!!!! hey ff serieus, het kan best verschillen van keurings station. zo'n gozer wilde zijn cbr laten keuren in Rijen voor weet ik veel hoeveel maar dat kon pas eind juli (way 2 late!)dus besloot hij om naar een andere station te vragen. ik d8 dat hij er een in den bosch had gevonden maar die was best wel veel duurder (kon wel eerder dat wel). maar vraag es ff goed rond AIGHT. c ya @ dominosssssss
 

Joster

Die hard MF'er
30 jan 2004
424
0
42
Boz
Ja klopt helemaal. Ik heb begin dit jaar ook een Srad van '97 vanuit onze zuiderbuuurtjes ingevoerd en was een kleine 500 euro kwijt.

De keuring kostte bij mij 94 pleuro, is wel duur geworden ineens zeg :X , en de bpm was +/- 360 pleuro.

Ik zou alvast wel bellen met de RDW voor een afspraak, kan wel eens druk zijn daar!

Succes! :]
 

Michel-srad

Die hard MF'er
21 sep 2003
427
0
39
Capelle aan den IJssel
Helemaal met Joster eens... :)

klopt als een bus. Ik was trouwens voor de keuring ook 94 euro kwijt. Aan BPM heb ik 292 euro betaald maar ik heb dan ook een 600-tje geimporteerd.

Zorg er wel voor dat hij helemaal standaard is als je hem laat keuren, dus standaard knipperlichten, uitlaat en dergelijke.. en niet te vergeten een reflector onder jen ummerplaat..

Succes ermee en ook met lessen :]
 

Framerunner

MF'er
7 okt 2004
32
0
36
tilburg
SRADje 750Door Joster op 11-10-2004 13:41Uitlaat en reflector lenen?
JAAAAAA!IS GOED!ik heb ook nog eens een ander uitlaat (origineel) nodig....dusss woon je niet te ver..... *D
 

Joster

Die hard MF'er
30 jan 2004
424
0
42
Boz
Ik ga er geld voor vragen denk ik... :X

:+

Nee hoor, geintje.

Je mag het spulleke best lenen, de voorwaarden zijn: Afdek-kapje als onderpand en een taart na afloop! Vraag maar aan Michel-srad.

Ow ja, ik woon in Bergen op Zoom. Laat het maar weten via de meel.

Greetz
 

Framerunner

MF'er
7 okt 2004
32
0
36
tilburg
ennuh MISTR:sersation ga jij nou maar eerst jou titanium blokken op je kniepads vastzetten om lekker stoer mee te doen!

:9 :P :9 :P

ooooo systeem hier zitten mensen die je echt helpen VET!!!!!
 

Michel-srad

Die hard MF'er
21 sep 2003
427
0
39
Capelle aan den IJssel
Je mag het spulleke best lenen, de voorwaarden zijn: Afdek-kapje als onderpand en een taart na afloop! Vraag maar aan Michel-srad.

Greetz

Yep, die voorwaarden heeft hij ook aan mij gesteld.. netjes mijn afdekkapje bij hem achter gelaten (heb je namelijk bij de keuring toch niet nodig. Je duozitje moet er dan op zitten), uitlaat meegekregen, thuis erop gezet, naar de keuring, goedgekeurd, naar huis, uitlaat eraf, langs HEMA voor lekkere vlaai, naar Joster gescheurd in koekblik, uitlaat terug gegeven, afdekkapje teruggekregen, Taart opgegeten en weer naar huis ;)

Volgens mij is Joster een van de weinige die ook een goede standaard uitlaat erbij heeft gekregen.. (ik had hem er wel bij gekregen, maar dat ding was niet helemaal in orde, maakte verschrikkelijke herrie)
 

DanTheMan

MF'er
2 apr 2004
166
0
Kijk 's op http://home.wanadoo.nl/motorimport/ (heb toen zelf gezocht op Google bij 'importeer zelf een motor'. Staan een hoop handige tips.
Heb zelf net m'n SV ingevoerd en ze kijken vooral naar de standaard dingen.
Heb je een kentekenbewijs uit Belgie? Komen je motornr. en chassisnr. met het kenteken overeen? Staat er op al je knipperlichten e.d een EC-keurmerk in het glas 'gestempeld'. Check even of je een CVO (Certificaat van Overeenstemming) nodig hebt, dit is vooral bij nieuwere motoren het geval. Zit er een originele uitlaat op (iig maakt ie niet teveel herrie). Zit er voldoende profiel op je banden? Als dit allemaal goed is komt je motor zo door de keuring. Bij de RDW moet je je postcode opgeven en sturen ze je door naar het dichtsbijzijnde station. Duurt je dit te lang, dan voer je gewoon een andere postcode in O-) en kijk je of je daar eerder aan de beurt bent. Op VWE.nl kun je uitrekenen hoeveel BPM je moet betalen. Succes! Invoeren is best wel 's leuk en het scheelt je een hoop euries!
 

DanTheMan

MF'er
2 apr 2004
166
0
Ohja, je moet ook 17,50 voor het wegen betalen!!! Ik moest m'n motor verdomme zelf op de weegschaal zetten, zelf aflezen en dat piepeltje zette het alleen op papier: 17,50 achter de wagen!!
 

MarcelB

Die hard MF'er
27 dec 2003
709
0
48
Wijhe
150.- is idd te hoog aangehouden voor de keuring.
keuring: 94,70(incl. ternaamstelling
soms weging: 17,50
BPM: 283.-

Van welke maand is je motor?

Als hij bijv. van feb. 1997 is scheelt dat nog iets, als je in feb(of erna) gaat keuren, dan is de BPM maar 220.-

Succes ermee! :)
 

redbullgsxr

MF'er
28 apr 2004
111
0
42
groningen
heb ook mijn gsxr uit belgie gehaald. de prijs klopt ongeveer wel. het keuren zelf stel weinig voor. ik en mijn maat zijn allebei in zwolle geweest voor de keuring, hij met zijn kawasaki(ja niet iedereen heeft een goede smaak) en ik met mijn gixxer met een uitlaat zonder keurmerk en andere knipperlichten ook zonder keurmerk!! het gaat er vooral om dat alles werkt zoals het hoort. maar als je helemaal zeker wil zijn dat hij ineens door de keuring komt, maak je hem gewoon weer origineel.
 

Grolsch

MF veteraan
5 mrt 2002
4.032
0
Aadorp
www.mcdepiepn.nl
ik uit duitsland, en is gewoon na te rekenen dmv die link hierboven.

ik heb ook nog wel een standaard demper liggen (@almelo) als je wat nodig hebt hoor ik het wel!