Irma-run organiseert 3de Pokerrun voor goede doel

Viccie

MF veteraan
Donateur
8 mrt 2003
45.300
22
39
Breda
Bezoek site
Al een aantal jaar organiseert de Stichting IRMA een "poker-run" om geld op te halen voor het goede doel. Zo hebben ze al geld ingezameld voor he Koningin Wilhelmina Fonds, de Cliniclowns en dit jaar dus Stichting de Opkikker. (Voor wie het niet meer weet, ik ben nog verkozen tot kindervriend van het jaar voor de Opkikker 8-) )

Motorrijden voor een goed doel. Op 2 september organiseert de Stichting Irma-run de inmiddels landelijk welbekende ‘Poker-run’.
Het goede doel voor 2006 is de Stichting de Opkikker (www.opkikker.nl).

Deelnemers vertrekken tussen 09 en 12 uur met hun stempelkaart vanuit Big Daddys Roadhouse in Nieuwegein om langs de mooie Lek en Linge route 4 stempels bij 4 verschillende stempelposten op te halen. Met de 5de stempel die aan het einde van de rit bij Big Daddy’s op te halen is, maakt iedere deelnemer kans op de beste pokerhand en daarmee een van de mooie prijzen.
De tocht is ongeveer 100 kilometer lang. De inschrijfkosten zijn 10.- euro bij voorinschrijving en 12,50.- op de dag zelf.

De bestuursleden van de Stichting benadrukken dat deelname voor alle motormerken mogelijk is. ’s Middags is er bij Big Daddys Roadhouse een kleine bikermarkt. DJ’s draaien Classic Rock tot 17.00 uur waarna de prijsuitreiking volgt.

De Poker-run begon als herdenkingsrit voor vroegtijdig overleden motorrijders. De bedoeling is inzamelen van geld voor een goed doel. In 2004 was dat het Koningin Wilhelmina Fonds, in 2005 de CliniClowns en in 2006 is het geld bestemd voor de Stichting de Opkikker. Deze stichting verzorgt verwendagen voor langdurig zieke kinderen en hun families.

Ter herinnering:
IRMA staat voor /International Riders Memorial Association/, maar is in eerste plaats de voornaam van de op 48 jarige leeftijd overleden motorrijdster Irma Jansen. Zij was een vrouw die haar droom (het berijden van een Harley-Davidson) vlak voor haar overlijden nog waar heeft kunnen maken. Haar laatste maanden hebben dan ook zoveel indruk gemaakt op een aantal motorrijdende vrienden dat deze besloten een jaarlijkse herdenkingsrit rit te organiseren ter nagedachtenis aan Irma en andere vroegtijdig overleden motorrijders.