Jurgen geen Honda 4takt volgend jaar

MartijnL

MF veteraan
22 mei 2001
1.301
0
www.gamersnet.nl
Ik lees het net in de krant. Best wel balen voor hem.

Ook lastig natuurlijk als McWilliams op een Proton met dezelfde Bridgestones je helemaal zoek rijdt in de kwali })
 

Skoezie

MF veteraan
21 mei 2001
7.367
1
45
Assen
Het team-Kanemoto, waarvoor Van den Goorbergh nu rijdt, krijgt volgend jaar niet eens een start in de MotoGP.

Is ie lekker mee :(
 

MartijnL

MF veteraan
22 mei 2001
1.301
0
www.gamersnet.nl
Jurgen van den Goorbergh krijgt geen Honda-viertaktmotor. De Japanse motorenfabikant maakte gisteren, op de eerste trainingsdag van de Grand Prix van Duitsland, bekend dat het volgend jaar vijf 990cc-motoren inzet in de MotoGP.

Valentino Rossi en Tohru Ukawa rijden daar al op. Dajiro Kato krijgt er vanaf de GP van Tsjechië, eind augustus, de beschikking over en het team West Honda Pons krijgt er één voor de laatste vier Grand Prix'van het seizoen. Het team kan er daardoor op rekenen dat het er volgend jaar twee heeft.

Het team-Kanemoto, waarvoor Van den Goorbergh nu rijdt, krijgt volgend jaar niet eens een start in de MotoGP. Waar Van den Goorbergh volgend seizoen op rijdt, óf hij volgend jaar nog wel in de MotoGP rijdt, is daardoor een groot vraagteken geworden. Tot en met de TT zei Van den Goorbergh er nog van uit te gaan volgend seizoen op een Honda-viertakt te rijden.

,,Die Honda kan ik wel vergeten, maar ik ga er nog steeds vanuit dat ik volgend jaar in de MotoGP rijd. Gemakkelijk zal het niet worden. Door de tegenvallende resultaten van dit jaar, lig ik niet zo sterk in de markt. De teambazen weten gelukkig wel wat ik als coureur waard ben, dus ik denk dat ik best ergens aan de bak kom.''

De eerste kwalificatietraining deed de positie van Van den Goorbergh niet veel goed. Verder dan de 18de tijd kwam hij niet, op ruim 1,7 seconde achter de verrassende pole-position van Jeremy McWilliams op de Proton.
Dit stukkie dus.
 

the_smoke

Die hard MF'er
21 jun 2002
292
0
46
Zwijndrecht
Das niet zo best zeg.

En dan heb ik al kaartjes voor de Jurgen vd Goorbergh tribune(strubben) volgend jaar in Assen :( . Ach, hij zal wel weer wat vinden toch?
 

T.nar

MF'er
27 aug 2001
217
0
Ik denk dat het moeilijk wordt, hij kan namelijk niet terugvallen op een honda v2'tje zoals ie al een keer heeft gedaan, na zijn muz weber avontuur.
 

TTeun

MF veteraan
26 nov 2001
2.167
0
thuis
Ja, daarmee rijden ze in het Japans Superbike Kampioenschap. Heeft niets met Jurgen te maken, tenzij Yanagawa Jurgen-fan is :P
 

Oiram

MF'er
17 jul 2002
58
0
Oosterhout
Ja, daarmee rijden ze in het Japans Superbike Kampioenschap. Heeft niets met Jurgen te maken, tenzij Yanagawa Jurgen-fan is :P
Altijd wel dwazen die op zo'n verwijzing ingaan }) . Maar je hebt gelijk. Yanagawa rijdt hier mee in japan (en volgend jaar in de motogp?) Eerste race van de kawa in de motogp is in oktober :9~ .
 

Johnv

MF veteraan
3 jun 2001
4.412
1
Leerdam
Jurgen is een zeikert er is nooit wat goed, dan dit weer dan mankeert er dat weer.....

Was eerst ook wel een Jurgen fan..maar sind elke keer die smoesjes......NOT....
 

PaulR1

MF veteraan
19 jan 2002
3.825
0
Weert
Jurgen is een zeikert er is nooit wat goed, dan dit weer dan mankeert er dat weer.....

Was eerst ook wel een Jurgen fan..maar sind elke keer die smoesjes......NOT....
Juist ja, ben het helemaal met je eens.

Hij kan wel een enkele snelle ronde neer zetten, maar om een race te winnen daar mist hij de agressie voor, hij is veel te lief, en op het circuit worden er geen lieve koekjes gebakken.

:j :j :j :j :j
 

T.nar

MF'er
27 aug 2001
217
0
Hij heeft dit jaar nog geen ENKELE snelle ronde neergezet, hij zuigt gewoon dit jaar.
 

R1 beest

MF veteraan
5 jun 2001
1.292
0
monaco
Een kennis van mij is afgelopen GP bij hem op bezoek geweest(pistkaart)..jurgen zit aardig in de put zolang er geen camera of zo iets in de buurt bevind,als ze er aan komen gaat tie lachen *D zoiets dus....beetje triest toch wel.

Volgend jaar ligt tie eruit..er rijd teveel talent rond die harder dan hem een bocht in knallen,maarja daar zijn de echte Jurgenfans vast niet mee eens.
 

Gears

MF veteraan
6 apr 2002
2.472
0
36
Blaricum
'( Wel jammer als ie eruit zal liggen. Het is toch altijd wel leuk om nederlands bloed in de sport te hebben. Maar ja wij nederlanders doen het niet zo goed wat dat betreft.

Gezocht nieuw talent voor NL misschien :}
 

TurboTeunis

MF veteraan
Donateur
26 mei 2001
3.998
16
43
Lunteren
Jurgen gaat momenteel door een diep dal lijkt het wel.
Hij kan echt niet overweg met die bridgestones.
Doet me denken aan Simon Crafar reed een goed seizoen op een Red Bull Yamaha op dunlops. (reed Doohan compleet zoek op Donington }) )
Maar een Seizoen later is Red Bull over gestapt op michelins en bakt Crafar er oppeens niets meer van, en wordt halverwege het seizoen uit het team geschopt.
Iedereen loopt nu op Jurgen te af te geven terwijl een poosje terug iedereen hem een held vond hoe hij met die tweecilinder de 4cyl te lijf ging :}
O.k. Jurgen is geen potentieel wereldkampioen maar een goede middenmoter is hij wel, waar hij nu rijd (achteraan)hoort hij niet thuis!
Het zou jammer zijn als Jurgen zijn cariëre zo zou moeten afsluiten. '(
 

MotoManiaC

MF'er
15 jul 2002
50
0
35
Katwijk aan Zee
Ik zou het inderdaad jammer vinden als het zo zou eindigen.... Als je je herinnert hoe hij z'n poles heeft gepakt denk je toch zo'n einde is niemand gegund, zeker Jurgen niet.

Hij wordt idd wel behoorlijk te kijk gezet door de Protons, maar de banden PASSEN beter bij de Protons. De Honda heeft meer vermogen en heeft een hele andere bandstructuur nodig en Bridgestone kan deze (nog?) niet aanbieden.

Je ziet toch ook dat Harada en Katoh af en toe nog achter Jurgen komen, metname Katoh zo dé Japanse belofte zijn. De enige die misschien aan Rossi zou kunnen tippen. Je ziet toch ook hoe hard die Ponsjes kunnen gaan met Michelin...