kalender

Boom Boom

MF veteraan
9 jul 2001
4.238
0
Amsterdam
Misschien ook mogelijk om een kalender te krijgen op de nieuwe site. Bij \"waar is wat te doen\" staat het vol met leuke activiteiten voor dit jaar en ook voor volgend jaar. Voor mij zou het handig zijn om dit in 1 beeld te zien.
 
Op Zondag 11 november 2001 23:51 schreef poohbeer het volgende:
Site onderdelen: als voorgesteld tijdens chat-sessietje + wat eige (gejatte) ideeën

*soort bikepics (mogelijkheid tot uppen foto\'s en info fietsen) desnoods met limitering max size + bannertje om kosten te drukken
*FAQ + vragenhoekje, veelgestelde vragen + vragen van users door users voor users
*nieuws sectie, uploaden relevant motornieuws door posters; indeling volgens motor, merk, ....
*link tussen alle sites + motor-forum.nl
*een propere versie van johns site (dealerbeoordeling), proper als in layout + niet eeuwig durende beoordelingen (instelbaar max1 jaar, max 6 maand, ...)
*wat is waar te doen.. \'grafisch\' kalender waar users events kunnen inzetten, deze bespreken kan dan op\'t forum
*dealerhoekje: een pagina voor elke dealer (al dan niet tegen betaling) waar ze voorstelling van hun winkel/diensten/motoren kunnen doen, mogelijk met link naar beoordeling er automatisch bijhehe, we zijn er mee bezig.. maar meedenken is gewenst dus blijf ze spuien die goeie ideeën!!
Als\'t een beetje lukt wordt het trouwens een volledige site waarvan je zou denken dat m-f het onderdeel is en niet andersom :)
 
Gaat er gelikt uitzien. Trekken we hopelijk veel meer mensen die ook wild zijn van motorrijden.

Eventueel ook een mogelijkheid om voor beginnende motorrijders een soort lesschool overzicht te geven. Theorie er bij en beoordelings mogelijkheden voor lesscholen en examinatoren.
 
Goed idee boom boom, kunnen wij wel in onze nieuwe site inbouwen of niet Pooh? Heeft wKJ weer wat te doen. ;)
 
zoals op deze site bijvoorbeeld Is van de rijschool waar ik heb gelest en die gasten doen niet zo moeilijk over een link naar een pagina of over copyright e.d. Het gaat ze er alleen maar om dat de theorie op internet staat.

gratis theorie
 
Laatst bewerkt:

Vergelijkbare onderwerpen

Terug
Bovenaan Onderaan