Kampeerweekend Luxemburg 13-17 mei 2016

Corrosie

Zijspannend.nl
4 okt 2005
2.531
36
Renkum
Afgelopen jaar heb ik samen met m'n buren regelmatig een weekendje in mooie motor-gebieden doorgebracht. Dit beviel zo goed, dat we dit graag weer herhalen. Het lijkt ons leuk om de groep wat uit te breiden en met wat meer personen te gaan rijden.
Wat gaan we doen?
Betaalbaar motorrijden in het prachtige Luxemburg. We zijn van plan behoorlijk sportief te rijden, als je niet van sportief houdt, liever niet inschrijven.

Voor wie?
We willen in totaal met 8 deelnemers gaan rijden, het liefst een gemengd gezelschap van dames en heren.

Planning:
We vertrekken vrijdag 13 mei rond 8.00 uur vanuit Renkum. Voor de eventuele deelnemers uit het zuiden van het land spreken we onderweg een verzamelpunt af, waarna we met een leuke route verder rijden naar de camping in Luxemburg alwaar wij drie mooie grote plaatsen aan het riviertje de Klierf gereserveerd hebben.

Op de camping aangekomen beginnen we met tenten opzetten, daarna kunnen we nog een korte rit rijden om de omgeving te verkennen.

Zaterdag, zondag en maandag hebben we leuke ritten in de omgeving gepland voor overdag, ’s avonds zullen we gezellig op de camping verblijven.

Op dinsdag 17 mei pakken we de tenten weer in, en vertrekken we weer binnendoor naar Nederland. Ook hier nemen we op een punt afscheid van de Zuidelijke deelnemers, en rijden we daarna verder naar Renkum.

Motoren kunnen bij de kampeerplek gestald worden.
In principe hoef je alleen je eigen tent en kleding mee te nemen!Eten:
We zijn van plan om er een betaalbaar weekend van te maken. Het plan is om gezamenlijk op de camping te eten en om beurten te koken. Vooraf zullen we overleggen over wie wat maakt.

Voorbereiding:
Wij hebben al een caravan op de camping staan; tenten en bagage kunnen eventueel vooraf in Renkum worden gebracht, dan nemen wij die vast mee. De caravan vertrekt 29 april naar Luxemburg.
Wie zelf ook met een caravan wil komen is van harte welkom, overleg dit even met ons.

Zorg ervoor dat je motor tip-top in orde is: goede banden en remmen zijn natuurlijk belangrijk. Doe dit niet op het laatste moment!

Enkele dagen na terugkomst zullen we de caravan met tentjes weer ophalen. Hierna kunnen jullie de spullen in Renkum afhalen.

Kosten:
Afhankelijk van het aantal deelnemers kost de camping rond de 13 euro per persoon per nacht.
Eten en drinken op de camping (vooraf gezamenlijk ingekocht).
Eten en drinken tijdens de ritten.
Brandstof.

Aanmelden:
Lijkt het je leuk om mee te gaan? Stuur dan even een persoonlijk bericht en stel je even voor.
Heb je zelf leuke ideeën of toevoegingen, dan horen we het natuurlijk graag!
We zijn van plan om vooraf met de groep een dagtochtje in Nederland te maken, zodat we al kennis gemaakt hebben en aan elkaars rijstijl kunnen wennen.

We zijn benieuwd wie er mee wil.

Groeten Corrosie, buurman en buurvrouw.
(R1200RT, R1200RT en R1200GS)

Aanmeldingen (ook via een ander forum):
Corrosie - R1200RT
Buurman - R1200RT
Buurvrouw - R1200GS
Lody P - R1200GS
Gea W - Yamaha XTZ 660 Téneré
 
Laatst bewerkt:

Corrosie

Zijspannend.nl
4 okt 2005
2.531
36
Renkum
Inmiddels zijn er alweer twee aanmeldingen binnen, en er zijn nog twee mensen aan het onderzoeken of het betreffende weekend vrij kunnen krijgen! *O*
 
Bovenaan Onderaan