kawa gpz-r 750 koppakking lek??

edZ

Die hard MF'er
5 sep 2006
251
0
vlaardingen
Hallo ik kan een kawa gpz -r 750 kopen uit 88,ik ging een stukje proefrijden en voordat ik wegging koelvloeistof gecontroleerd en was ok.
Toen ik terugkwam op de standaard en liet de moter nog lopen,toen kwam er koelvloeistof uit de overloop slangetje bij achterwiel.
even uitgezet en nog een keer gestart en kwam nog een keer eruit.
Er zit geen temp meter meer op,ven draait gewoon,thermostaat gaat open alles lijkt te werken.

Vraag? duit dit op dat de koppakking lek is? zo ja is dat makkelijk te controleren? zit er ergens een expansie vat bij zo een moter,kan um niet vinden namelijk.
Kan dit nog andere oorzaken hebben die ik makelijk kan testen?
Dank alvast voor antwoord.
 
als de koppakking lek is lekt de koelvloeistof er daar uit. als er vloeistof uit de overloop komt kan dit erop duiden dat er geen expansievat is of dat deze aan het overlopen is.

Persoonlijk denk ik dat er of geen expansievat is of dat er een probleem is met de koeling waardoor het koelwater te heet wordt, uit zet en uit de overloop komt.

misschien zijn er nog andere ideen over?
 
Misschien heeft degene van wie je de motorfiets wilt kopen er pas vloeistof bijgevuld, maar teveel . Hieronder staat een link voor de parts van de motor.


http://www.bikebandit.com/partsbandit/showschematic~dept_id~1295936.asp (http<img src="/styles/motor-forum/smilies/nosmile.gif" class="smilie" loading="lazy" alt=":/" title="Nosmile :/" data-shortname=":/" />/www.bikebandit.com/partsbandit/showschematic~dept_id~1295936.asp)
 
ja ik kan um kopen,blijft een moelijke keuze nu. een koppaking vervangen kost 700 euro bij de garage.
zal nog 1 keer gaan kijken of er wel een expansie vat zit,
de dop lijkt me niet kapot,thermostaat gaat open en ventilator draait en stopt gewoon normaal.
 
Terug
Bovenaan Onderaan