Kawasaki sleutel kwijt

Swen_1987

Rookie
7 okt 2007
15
6
Hallo MF-ers,

ik ben mijn Kawasaki sleutel kwijt en de reservesleutel die ik er bij kreeg past niet. Nu vind ik het volgende op Kawasaki.nl:

Ik ben mijn sleutel kwijt, waar kan ik een nieuwe sleutel bestellen?
Bij uw Kawasaki dealer kunt u een nieuwe blanco (zwarte) sleutel bestellen. Deze sleutel kan vervolgens bij een sleutelmaker worden geslepen naar het voorbeeld van uw reservesleutel of aan de hand van het sleutelnummer dat in uw garantieboekje is genoteerd. In het geval dat uw motorfiets een af fabriek gemonteerde startonderbreker heeft dient de geslepen sleutel te worden “ingelezen” in het geheugen van de ECU (Elektronische ontstekingsunit). Ga hiervoor met beide (zwarte + rode) sleutels naar uw Kawasaki dealer, deze kan de nieuwe sleutel inlezen.

Sleutelnummer heb ik, dus ik kan zo een nieuwe laten slijpen, alleen heb ik geen rode moedersleutel. Is het mogelijk om blanko sleutels te laten inlezen zonder in het bezit te zijn van een rode moedersleutel?

Mvg,

Swen
 
Als je geen rode sleutel hebt kan je niks inlezen, de nieuwe sleutel krijgt nl een nieuwe code zodat de oude sleutel(s) niet meer bruikbaar zijn.
In mijn vakantie is een sleutel gestolen en ik heb ook bij de dealer een nieuwe sleutel bestelt en deze bij de sleutelmaker laten slijpen en zelf ingelezen, de nog aanwezige originele moest ook opnieuw worden ingelezen.

Dus, de vraag is ; heeft je motor een startonderbreker?
Waarschijnlijk niet, als je geen rode (moeder) sleutel hebt.
Dan kan je gewoon een sleutel bij laten maken.
Een goede sleutelmaker kan aan de hand van je sleutel-chasisnummer/kentekenbewijs opzoeken of je een sleutel hebt met een chip.
Ik ben in Zeist geweest bij:

De Sleutelspecialist Zeist- sleutels en sloten
Steynlaan 16
3701EE
Zeist
030-6916614
 
Terug
Bovenaan Onderaan