Kawasaki zx6r2010

Roteb2003

Rookie
29 apr 2015
3
0
Rotterdam
Heb een vraag misschien dat er iemand de zelfde probleem hebt meegemaakt.

Ik laad mijn accu met een druppel lader, motor start goed en als ik gereden hebt en zet de motor uit start die niet meer. Dynamo en accu vervangen blijft het zelfde probleem geven.

Weet iemand daar een oplossing voor.

Alvast bedankt.
 

Roteb2003

Rookie
29 apr 2015
3
0
Rotterdam
Ik heb accu doorgemeten vol geladen 12,28
Bij starten 11,5
3000 rpm 11,75 accu

Daarna heb ik de dynamo gemeten
Allemaal rond 40 en bij 3000 rpm rond 59.
Dat zal wel goed zijn zit nieuwe dynamo in.

Hoe meet ik de spanning regelaar??

Dat is wat ik niet heb gedaan.

Alvast bedankt.
 

MasterTommy

MF veteraan
14 sep 2008
13.390
286
Amsterdam
Diagnose regelaar stuk stel je op basis van uitsluiting, namelijk na het meten van de dynamo en het testen van de accu met een accutester (nee, een druppellader is geen accutester). Als beide okee zijn is het de regelaar.

Je kan wel simpel doen en alles wat los en vast zit vervangen tot het probleem is opgelost, maar dat is meer een teken van onkunde en kost je nogal wat pegels.
 
Laatst bewerkt:

Elroy

Die hard MF'er
5 aug 2002
895
1
Omg. Arnhem
Ik heb accu doorgemeten vol geladen 12,28
Bij starten 11,5
3000 rpm 11,75 accu

Daarna heb ik de dynamo gemeten
Allemaal rond 40 en bij 3000 rpm rond 59.
Dat zal wel goed zijn zit nieuwe dynamo in.

Hoe meet ik de spanning regelaar??

Dat is wat ik niet heb gedaan.

Alvast bedankt.

Het antwoord stond al in deze post ;)

Als je accu ok is, en je dynamo, en bij 3000rpm is de "laad spanning" te laag dan grote kans dat het je spanningsregelaar is idd.
 
Bovenaan Onderaan