Knooppunt Almere (A27-A6 v.v.)

Unstable

MF veteraan
5 jun 2001
1.864
0
Mijn fiets..:)
Bocht 1 :Komende vanuit de hilversum over de A27 richting almere stad een lange linkse iets omhoog lopend met goed zicht. (hier is enkele weken gelden nieuw asfalt gelegd nadat een motorrijder de dood vond door scheuren in het asfalt op het viaduct, de bocht is nu helemaal TOP, goed asfalt van andere structuur)

Bocht 2 : Komende vanuit hilversum over de A27 alleen nu richting lelystad. Een knijpende korte naar rechts, ook hier nieuw asfalt, goeie bocht alleen is zicht niet erg goed door de brug van de vorige bocht.. :(

Bocht 3 : Komende vanuit Lelystad over de A6 richting hilversum een lange mooie bocht iets oplopend, let alleen even op de brugdelen (naad ertussen) en net na de brug NIET aan op de rechterbaan komen i.v.m. een stevig heuveltje in het asfalt.

Na alle 3 deze bochten komen meteen afritten om weer terug te keren naar dit knooppunt met leuke bochjes!!

8-)

DRIVE SAFE!

_________________
Mijne is een VFR uit 94', dynojet en J&S carbondemper. Er volgt nog K&N en andere leukigheden.. :) ohja, hij heeft nu 94,6 PK op het achterwiel.

[ Dit Bericht is bewerkt door: Unstable op 2001-06-07 18:20 ]
 
Het zijn inderdaad wel geinige bochten, maar ze vallen wat mij betreft toch meer in de categorie "prettige afwisseling op de saaie snelweg" dan in de categorie "wow, heftige bocht man!!!". Maar ja, van de andere kant bekeken: als je van het betere bochtenwerk houdt, kun je maar beter niet in Flevoland wonen ;( :(
 
Terug
Bovenaan Onderaan