Lasershield verboden :-(

BuGs_BuNnY

Die hard MF'er
9 feb 2002
893
0
Drenthe
Oke, zal niet hier alles noteren wat ze hebben gezegd maar dit is wel een leuke zin

Een automonteur of politieagent die in de straling kijkt, kan oogletsel oplopen. Dat gevaar is extra groot omdat de straling niet zichtbaar is.
Op de site http://www.ad.nl/artikelen/Nieuws/1011595541166.html (http<img src="/styles/motor-forum/smilies/nosmile.gif" class="smilie" loading="lazy" alt=":/" title="Nosmile :/" data-shortname=":/" />/www.ad.nl/artikelen/Nieuws/1011595541166.html)
en
http://www.radardetectorshop.nl/discussie/_disc11/000000b1.htm (http<img src="/styles/motor-forum/smilies/nosmile.gif" class="smilie" loading="lazy" alt=":/" title="Nosmile :/" data-shortname=":/" />/www.radardetectorshop.nl/discussie/_disc11/000000b1.htm)
Ik hoop dat intussen het hele politie korps een laser in zijn bek heeft gekregen })

P.S. zit op mijn werk en verveel me dood :+
 
Ik heb een kastje voor de garagedeur te openen maar moet ik nu dan konstant op dat ding drukken om niet gezien te worden?
Ik zie wel weinig de laatste tijd.( kan komen omdat ik weer vrijgezel ben ;) )
 
Ik lees : op 75 cm gevaar kan opbrengen aan huid en ogen.

Moeten die gasten niet ergens binnen een veiligheidsmarge blijven enkele meters ?? :?
Arbo schrijft dat voor uit veiligheid lijkt me.
 
Als dat zootje dan zo gevaarlijk is stop er dan
helemaal mee, agenten met het laseren --> die geen
gevaar meer --> geen anti laser spul nodig -->
gebruiker daarvan geen gevaar..

Dat lijkt mij logisch?
 
Ik heb me al vaker afgevraagd of je geen oogletsel op kan lopen van een lasergun. Tenslotte kun je ook oogletsel oplopen van dat lullige lasertje in je CD speler... waarom is een lasergun dan wel veilig ? :?
 
Ik heb me al vaker afgevraagd of je geen oogletsel op kan lopen van een lasergun. Tenslotte kun je ook oogletsel oplopen van dat lullige lasertje in je CD speler... waarom is een lasergun dan wel veilig ? :?


CD-speler KOST geld, laser-gun LEVERT geld op. Reden genoeg om "veilig" te zijn.
 
Maar, ik zag gisteren op teletekst staat dat het OM zich gaat beraden op het gebruik van de lasergun. Er waren 2 gasten veroordeeld wegens het gebruik ervan. Die lui beweerden dat de shield uit stond, maar de rechter geloofde dat niet. Echter doordat steeds meer mensen een lasershield hebben, wordt de kans steeds groter dat hij inderdaad uit heeft gestaan waardoor de bewijslast voor de rechter steeds moeilijker wordt. Kan nog interessant worden.
 
Terug
Bovenaan Onderaan