lekker toertochtje 8-juni

fw

MF'er
5 feb 2002
38
0
MAARSSEN
Op zaterdag 8 juni 2002 kunt u deelnemen aan de 11e editie die nu weer start op de gebruikelijke locatie, het Marktplein in Putten en finisht bij Brouwer Motorsport in Nijkerk.

U kunt rekenen op een goede organisatie, een uitstekende catering en een mooie route van ongeveer 425 km, richting Drenthe, waar de nasi-goreng op veler verzoek weer op het menu staat. Met de enthousiaste medewerking van ruim 100 vrijwilligers wordt zaterdag 8 juni de motortoerdag van het jaar 2002. Een dag om oude vrienden opnieuw te ontmoeten en nieuwe te maken.

De voorinschrijving opent begin maart en sluit op 22 mei 2002. Op die datum moet het inschrijfgeld op de VMTC-Motary-rekening zijn bijgeschreven.
Bij voorinschrijving betaalt de rijder € 21,00 en de duopassagier € 19,00
Vanaf 08.00 uur kunnen de voorinschrijvers op het Marktplein in Putten hun papieren, een kop koffie en een ontbijt in ontvangst nemen en vanaf 08.30 uur kunnen ze vertrekken.
De daginschrijvers kunnen zich tussen 08.45 en 10.00 uur melden bij de daginschrijvingskraam ( wederom 2 loketten !) op het Marktplein in Putten. De rijder betaalt dan echter € 25,00 en de duopassagier € 21,00. De daginschrijvers kunnen direct na inschrijving, koffie en ontbijt vertrekken.

http://www.vmtc.nl/ :]
 
Lekker duur allemaal, maar dat terzijde.

Tocht van zaterdag is goedkoper en minstens zo mooi, leuk en weet ik veel wat!!!

Ontbijten thuis doen of bij de Mac...ehhhh,...lunchen bij de Mac
en ehhhhhhh...dineren bij de Mac :?
 
Dat is idd wel goede zaak dan.
Maar veel van hier zitten al in het Noorden.

Daarbij schrikt het af op de één of andere manier als er betaald moet gaan worden voor een toerrit.
 
Terug
Bovenaan Onderaan