Leren race jack Honda - Lucky strike

thyro

Die hard MF'er
3 nov 2004
260
33
Hengelo
Wie weet of je op de zwarte markt van beverwijk jacks kosten van Lucky strike -Honda - Red bull - Yamaha . ik heb gehoord dat ze daar voordeliger zijn dan bij een motorzaak. er is een site op internet www.motorjas.com maar ik weet mijn maat niet.

Bijlage: http://files.motor-forum.nl/forum/download_document/136497/54eda73c247d7edccedfe1274e297280 (hondablackfront2.jpg)​
 
full


Deze zoek je dus!

Ik zou niet weten hoeveel ze kosten, maar evengoed:

full


:]
 
Je kunt dit tekstje nou wel neerzetten Twin, maar zolang er geen Moderator achter je naam staat heeft het weinig effect denk ik...

Blijven proberen! :+

sjah jammer he ?! :+
ach ja misschien dat de TS dan snapt dat ie het beter in algemene motorpraat had kunnen zetten... :P
[edit]
meestal zet ik ff neer (met link) waar ze 'm beter hadden kunnen posten (en als nog kunnen) maar daar had ik nu niet zoveel zin in...
zoals dat thyro deze vraag beter even kan stellen in Algemene motorpraat
happy now?
 
Laatst bewerkt:
Heb je op marktplaats gekeken?
Zag iig deze wel staan http://www.marktplaats.nl/markt/motoren/kleding/57897.htm?ret=%2Fnieuw_zoek.php3%3Fm%3D0%26q%3D%2Bmotorjas%2Bgeel%26submit%3DZoek%26b%3D0 (http<img src="/styles/motor-forum/smilies/nosmile.gif" class="smilie" loading="lazy" alt=":/" title="Nosmile :/" data-shortname=":/" />/www.marktplaats.nl/markt/motoren/kleding/57897.htm?ret=%2Fnieuw_zoek.php3%3Fm%3D0%26q%3D%2Bmotorjas%2Bgeel%26submit%3DZoek%26b%3D0)
 
ohja ik zie het. Lokale boer (Cycle shop Heerlen)hier had ze voor eerst 250 euro daarna 200 euro. Maar durf niet te zeggen of ze hetzelfde zijn.
 
Ja, ik ken het jasje, sterker nog ik heb de lucky strike in het wit. Gekocht op de beurs in Utrecht vorig jaar (handig voor lessen) voor 85 euro. Het was bij een slechtnederlandssprekende man, :X , waarbij ik lekker heb afgedingt/gedongen. Jas is heerlijk voor zomer maar brrr in de winter. Ik stoor me vreselijk aan de motorwannabe's bij mij op school die met zo'n jas lopen en dan met de metro naar huis gaan. Prima jassie voor z'n munten!!
 
ik wil er nog geen eens dood in gevonden willen worden.
ze zijn lelijk en de hele scooter/hang/breezer jeugd loopt er in :r
 
ik wil er nog geen eens dood in gevonden willen worden.
ze zijn lelijk en de hele scooter/hang/breezer jeugd loopt er in :r
Moet je hier eens in de Bijlmer komen kijken :X Al die wannabe negers die er inlopen :? maar ja, ieder zn ding zullen we maar zeggen, mij zie je er ook niet in lopen/rijden.
 
Hmmmm dan maar wat centen bijleggen en een Alpinestars kopen.
Beetje hoog wanna-be gehalte als je bijvoorbeeld de originele merken jassen van Ducati en Honda bekijkt. (lettertype is op alle jassen hetzelfde)
 
ze worden ook in pakistan gemaakt en voor zo een prijs moet je niet teveel verwachten ;)
 
maar waar kan je een alpina jack kopen. zijn ook wel leuke jassen
en wat kosten die dan wel.
 
Was eerst inderdaad een leuk jassie. Nu lopen er veel wannabe's in rond. Heel jammer ja. Ach ik draag hem toch lekker. Heftige schreurlaarzen eronder en ze zien toch wel dat je geen wannabe bent. Kwaliteit is nie zo. Beschermd wel maar hard regenen moet het niet.
 
Terug
Bovenaan Onderaan