lockheeds??

pvk

Rookie
24 jan 2008
16
0
54
arnhem
Hoi, ik lees ergens in een topic over lockheeds. Kan iemand mij vertellen wat dat is?Mvrgr
 

Roger Remschijf

MF veteraan
26 apr 2003
8.379
1
de bilt
Thnx, zijn die zo bijzonder dan?
..veel gezocht voor de oldtimer racers..en daardoor erg prijzig als ze helemaal goed zijn. zijn ook nieuw te koop: 275 pond per stuk meen ik,..grimeca maakt identieke (zal zeker verschil in materiaal zijn ..maar schijnt prima te remmen hoor en die kosten 125€ p/st).

ik kan het niet helpen, maar ik vind de naam alleen al goed ;) heb nu twee keer op een motor gereden met lockheeds erop en het remt werkelijk knoerthard.. maar als je vlot klaar wil zijn kan je net zo goed remmerij van een moderne motor pakken en met adaptor-platen werken: remt ook keihard en goed verkrijgbaar / goedkoper / reserve delen voorraadig)

neemt niet weg, dat ze er bij ook opkomen :+
 

Roger Remschijf

MF veteraan
26 apr 2003
8.379
1
de bilt
Op welke voorvork passen de lockheeds dan of heb je dan ook de adaptor-platen nodig?
ceriani / betor / triumph / norton.. vergeet er vast een paar :) ..zeer moeilijk te vinden hoor, de vorken gaan vaak voor 600-800€ weg (wil je niet ontmoedigen maar een voorvork + remmerij kost je maar zo 1000€)
 

Roger Remschijf

MF veteraan
26 apr 2003
8.379
1
de bilt
pffffffff van deze prijs wprd ik ff heel stil van
kan ik me voorstellen hoor,..laast stond er ineens een complete voorpartij van rickman op MP voor €999,-.. was binnen 3 dagen weg en ook voor die prijs. was wel compleet de pomp /wiel / klauwen / vorkpoten / tstuk: alles dus, maar moest ook allemaal gereviseerd worden (zat allemaal vast)