lukt me niet?!?!

Status
Niet open voor verdere reacties.

sideburns

MF veteraan
7 nov 2001
1.384
0
s-Hertogenbosch
www.fj1200.nl
'khad een frampie gelast voor m'n vakantie. Wou'k ff laten zien aan wat OBT rijders.

Helaas Als ik dit doe;

hier staat dus [ing]http://members.home.nl/sideburns/overige%20foto's/rekje.JPG [/ing] (maar dan met een M natuurlijk.

dan komt mijn foto er niet te staan? :?
IK doe iets fout, dat weet ik maar wat?
Kan een van de IT-goden mij ff helpen opdat ik weer een stapje dichter bij het begrijpen van mijn computer kom? ;(
 

Revolution

MF veteraan
2 jun 2001
16.917
0
Die locatie van dat plaatje klopt niet.

Upload het plaatje op internet, en post dan even de exacte locatie (url) van het plaatje.

Als je dit dan tussen en [/img*] (zonder *) zet, moet het werken. Succes, als het niet lukt hoor ik het wel. :)

edit: Te laat en ik had het nog fout ook. :P HGM zijn reply klopt helemaal. :)
 

LCB

MF veteraan
14 dec 2001
9.591
0
Mooi freempie hoor!!! Knap stukje huisvlijt...

Maar wordt nog zwart neem ik aan ;)
 

sideburns

MF veteraan
7 nov 2001
1.384
0
s-Hertogenbosch
www.fj1200.nl
Op woensdag 03 juli 2002 16:41 schreef HGM het volgende:
<img src=http://members.home.nl/sideburns/overige%20foto's/rekje.JPG>

Die % en ' werken niet bij een tag, met HTML rechten kan je het wel voor elkaar krijgen, maar die heb je niet. Om welk topic gaat het :? [/quote]
Dus wat moet ik nu doen om het plaatje wel te krijgen? Jouw lukt het wel :} .
Ik ben vrij sterk (zeg maar behoorlijk gespierd) maar naar mij luistert mijn computer niet.

En dat terwijl ik toch drie hoog woon. ;)
 

HGM

Die hard MF'er
2 apr 2002
466
0
www.webgoeroe.net
Op woensdag 03 juli 2002 16:46 schreef sideburns het volgende:Dus wat moet ik nu doen om het plaatje wel te krijgen? Jouw lukt het wel :} .
Geen % en ' gebruiken, of even aangeven in welk topic je het plaatje wilt posten dan pas ik je posting ff aan ;)
 
Status
Niet open voor verdere reacties.