Maak kans op een TrackJack GPS volgsysteem! (Afgelopen)

Bananeman

MF veteraan
24 jan 2002
37.148
57
Veldhoven (Noord Brabant)
De winnaars van deze prijsvraag zijn bekend!

http://www.motorshopper.nl/recensie/435/Navigatie/TomTom-Urban-Rider/Ernie4you.html (Motorshopper: Test: TomTom Urban Rider door Ernie4you)

en

http://www.motorshopper.nl/recensie/425/Navigatie/Zumo-220/Oreca.html (Motorshopper: Test: Zumo 220 door Oreca)

We hebben de recensies gelezen en uit de beste willekeurig twee winnaars geselecteerd. Als je niets hebt gewonnen: volgende keer beter!

De winnaars van harte gefeliciteerd!



http://www.trackjack.nl (<script class="js-extraPhrases" type="application/json"> { "lightbox_close": "Sluiten", "lightbox_next": "Volgende", "lightbox_previous": "Vorige", "lightbox_error": "De gevraagde inhoud kan niet worden geladen. Probeer het later opnieuw.", "lightbox_start_slideshow": "Begin diavoorstelling", "lightbox_stop_slideshow": "Stop diavoorstelling", "lightbox_full_screen": "Volledig scherm", "lightbox_thumbnails": "Miniaturen", "lightbox_download": "Downloaden", "lightbox_share": "Delen", "lightbox_zoom": "Vergroten", "lightbox_new_window": "Nieuw venster", "lightbox_toggle_sidebar": "Schakel zijbalk in/uit" } </script> <div class="bbImageWrapper js-lbImage" title="full" data-src="https://www.motor-forum.nl/media/969040/full" data-lb-sidebar-href="" data-lb-caption-extra-html="" data-single-image="1"> <img src="https://www.motor-forum.nl/media/969040/full" data-url="https://www.motor-forum.nl/media/969040/full" class="bbImage" data-zoom-target="1" style="" alt="full" title="" width="" height="" loading="lazy" /> </div>)

Maak kans op een TrackJack GPS volgsysteem!
De actie is voorbij!

Onlangs konden jullie onze test op Motorshopper lezen van het TrackJack GPS volgsysteem waar door jullie enthousiast op werd gereageerd. http://www.motorshopper.nl/artikel/29/1/TrackJack-GPS-volgsysteem.html (Die test vind je hier). De mensen van TrackJack hebben meegelezen en nu mogen we twee mensen blij maken met de prepaid versie van de TrackJack On The Move, dezelfde versie als die wij beschikbaar hadden om te testen.

Bij onze actie een tijdje terug waarbij je een Marushin helm kon winnen klom iedereen fanatiek in de pen. Dat willen we nu graag weer zien. Om het in de sfeer van de TrackJack te houden, oftewel GPS en beveiliging, is je opdracht ditmaal:


http://www.motorshopper.nl/recensie_toevoegen///Recenseren.html (Schrijf een recensie) van een beveiligingsproduct of een motornavigatiesysteem op Motorshopper!

Onder "beveiligingsproduct" verstaan we alles wat logischerwijs past in de categorie http://www.motorshopper.nl/recensies/ge6tgjrtgu6tgnzuhe//Recensies-Accessoires+Beveiliging.html (&quot;Beveiliging&quot; op Motorshopper). Denk hierbij aan een slot, een alarmsysteem, een (andere) GPS tracker, etc. Kortom alles wat bedoeld is om je motor te beschermen tegen onverlaten. Maar daarnaast is het ook toegestaan om een recensie te schrijven van je http://www.motorshopper.nl/recensies/ge6tgjrtgu6tgnzvgatdmmb5gm3tmmi//Recensies-Accessoires+Reizen-en-toeren+Navigatie.html (motornavigatiesysteem). Sterker nog, je mag meerdere recensies schrijven om zo je te kansen te verhogen.

Uit de tien beste recensies (vergeet de foto's niet) trekken we twee winnaars die ieder een TrackJack aan hun arsenaal kunnen toevoegen. We verwachten nog wel van je dat je na uiterlijk drie maanden nog een recensie schrijft op Motorshopper, en ditmaal van de gewonnen TrackJack.

Je hebt heel juli de tijd. Succes!





De kleine letters:

  • Je mag zo vaak meedoen (m.a.w., meerdere recensies schrijven) als je wilt.
  • Alleen recensies van beveiligingsproducten en navigatiesystemen voor de motorfiets komen in aanmerking.
  • Alleen recensies die uiterlijk 31 juli 2011 zijn geplaatst op Motorshopper.nl komen in aanmerking.
  • Motorshopper crewleden zijn uitgesloten van deelname.
  • De beslissing van de crew is definitief.
  • De prijswinnaar ontvangt bericht op het bij ons bekende e-mail adres.
  • De mogelijke prijswinnaar zegt toe een recensie van de gewonnen TrackJack binnen 3 maanden te publiceren op Motorshopper.nl van ten minste 750 woorden en 3 foto's. Zonder acceptatie van deze voorwaarde kan de TrackJack niet worden gewonnen.
  • Indien de prijswinnaar in gebreke blijft m.b.t. het publiceren van een recensie van de gewonnen TrackJack dient deze te worden geretourneerd.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 
Laatst bewerkt:
Zeer netjes gedaan dit.
Motorshopper maakt zich al aardig bekent zo. :}

Ga ook wat schrijven lijkt me een leuk en zeer handig systeem. ;)
 
Dank voor de leuke reacties *D We doen ons best steeds meer van dit soort acties te hebben, waarbij leuke prijzen te winnen zijn in ruil voor mooie stukken op Motorshopper. Zo heeft iedereen er wat aan :)
 
Nog meer speelgoed wat door MF wordt weg gegeven *O*
Ik heb al iets gewonnen vorige keer dus sla nu over ook al heb ik een garmin nuvi 510 als op motorshopper staan :P

MMM foutje ik heb hem al verwijderd denk ik :')
 
Laatst bewerkt:
Leuk! Zal eens even een recensie schrijven van de TomTom Rider denk ik. :) (Goh, origineel navigatiesysteem zeg, ja ik weet het :') )
 
Nog meer speelgoed wat door MF wordt weg gegeven *O*
Ik heb al iets gewonnen vorige keer dus sla nu over ook al heb ik een garmin nuvi 510 als op motorshopper staan :P

MMM foutje ik heb hem al verwijderd denk ik :')
Deze bedoel je: http://www.motorshopper.nl/recensie/352/Helm/Caberg-rino/Dopey85.html (Motorshopper: Test: Caberg rino door Dopey85)

Maar er is geen regel die inhoudt dat je niet 2x iets mag winnen, dus gewoon ff wat schrijven. Je bent blijkbaar een geluksvogel :+ Je hebt vast een slot oid waar je wat over kunt roepen.
 
Leuk! Zal eens even een recensie schrijven van de TomTom Rider denk ik. :) (Goh, origineel navigatiesysteem zeg, ja ik weet het :') )
Ga ik morgen ook doen die tomtom rider 2nd edition maar dan met een hele mooie twist.
Als ik daar niet mee winnen kan dan weet ik het ook niet meer.

Edit.
http://www.motorshopper.nl/recensie/420/Navigatie/Tomtom-Rider-2nd-Edition-Met-Tomtom-Urban-software/Devil-Tartaros.html (Zie hier mijn post.)

Er is al een geïnteresseerde. O-)
 
Laatst bewerkt:
Ja mottorshopper maakt zich goed bekent op grote happeningen :P
Hoezo MF is geen bedrijf aan het worden _O-
Niks mis mee ieder zijn ding als ik maar gratis mag blijven spammen :Y *O*

Haha 5 cent per geplaatst bericht op MF. Wat een vetpot, dan wil ik aandelen!
 
Denk dat ik maar een stukje ga schrijven over mijn schuur...

Die beveiligt mijn motor teen onverlaten...
 
En weer vissen de crewleden van MS naast het net....... :(

Helpt het als ik m'n baan bij MS er tijdelijk aan geef????? ;)
 
Het ziet er naar uit dat er straks toch nog eentje naar jou gaat Jan ;)

Kom op mensen. Juli is begonnen, jullie mogen los! Uiteraard kun je je stuk ook altijd ter beoordeling aanbieden aan de MS crew, mocht je graag een second opinion willen.
Maar gezien de eerdere recencies zal schrijven geen probleem voor jullie zijn. Toch zonde als je zo'n gratis TrackJack laat liggen.
 
Pff wist niet dat mijn recensie zo gewild was. ;)
Heb aardig wat mails binnen gekregen wat me toch meer tijd in beslag nam dan ik in eerste instantie gedacht had. :Z
Gelijk mijn post maar even aangepast.

Ik vind het niet erg hoor dat de meeste mensen niet mee willen doen des te meer kans ik heb. *O*
 
Pff wist niet dat mijn recensie zo gewild was. ;)
Heb aardig wat mails binnen gekregen wat me toch meer tijd in beslag nam dan ik in eerste instantie gedacht had. :Z
Gelijk mijn post maar even aangepast.

Ik vind het niet erg hoor dat de meeste mensen niet mee willen doen des te meer kans ik heb. *O*


Hij is ook goed geschreven en het is natuurlijk toch een product wat veel mensen al eens overwogen hebben.
Het is ook goed dat je de moeite neemt om even te reageren op de reacties die je krijgt, gaat wel tijd in zitten maar het geeft mensen de mogelijkheid de dingen te vragen die voor hen specifiek zijn.

Keep up the good work!
 
Terug
Bovenaan Onderaan