Meekleurend zonnevizier met anticondenswerking

suzuki gsx600f

Die hard MF'er
25 feb 2003
913
0
Capelle aan den IJssel
Ziet er veelbelovend uit.
Ik heb nu een normale FogCity en deze bevalt al goed.

http://www.motorcycle.com/mo/mcbeware/03_Supervisor/index.motml (http<img src="/styles/motor-forum/smilies/nosmile.gif" class="smilie" loading="lazy" alt=":/" title="Nosmile :/" data-shortname=":/" />/www.motorcycle.com/mo/mcbeware/03_Supervisor/index.motml)
 
Ik heb denk ik nu ruim een jaar zo'n Hyper Optiks en ben er heel tevreden over
 
Ik gebruik hem ook al vanaf vorig jaar Augustus en ben ook voor 200% tevreden, ook het terug kleuren (als je bijvoorbeeld een tunnel inrijd) gaat redelijk vlot (lees paar seconden).
M.a.w ik kan hem je aanbevelen.
 
Kijk, dat is een handige link :)
Ik heb er wel eens naar zitten kijken maar ik durfde het niet aan omdat ik bang was dat het niet donker genoeg zou zijn. En als ik zijn test lees I'm a guy who always rides with sunglasses on under his helmet, but this shield doesn't get dark enough to approximate sunglass effectiveness. is het helaas niks voor mij.
 
Het wordt idd niet zo donker als een zonnebril, maar je bent wel van die hinderlijke schittering af, en je hoeft niet steeds van vizier te wisselen
 
Is opzettelijk niet zo sterk als een zonnebril, anders zie je bij de eerste de beste schaduw, schermering of nacht geen donder meer :+

Misschien zoiets ook eens halen, maar eerst een nieuwe motor en helm vinden :+
 
Waar zijn die te koop hier?

Haast overal, maar je ziet ze inderdaad nergens. Ze staan in de catalogus van splash design en zijn dus via zowat elke motorzaak verkrijgbaar.

Bij motoport geloofden ze in eerste instantie niet dat zoiets bestond.... ik heb toen thuis in mijn catalogus gekeken en gebeld op welke pagina ze stonden. De volgende dag was ie al binnen :)
 
Terug
Bovenaan Onderaan