Meningen cbf 500 gevraagd

12 nov 2003
180
0
Opwijk
Na 'zoeken' gebruikt te hebben heb ik opgemerkt dat er geen 'groot topic over cbf500' is (laat staan dat er al een topic over loopt. Aangezien ik dus m'n eerste motor ga kopen en nog zoek, en juist terug ben van Wim motors, zou ik toch graag wat meningen over de cbf500 horen (liefst van eigenaars). Ik twijfel namelijk tussen de cbf500 (met abs, op papieren 25kw) en de cbf250 (stukje goedkoper, stukje minder -in alles- ).
Plaats gerust elke vorm van opmerkingen, maar hou er wel rekening mee dat ik een belg ben en dus niet de volle overvloed aan keuze heb (en daarom m'n keuze).
Alvast bedankt,
Greetz TpieD
 
das niet moeilijk, als je een 500 kunt betalen die natuurlijk doen. in alle opzichten meer fiets en niet te vergeten abs mogelijkheid. en dat is wat mij betreft goud waard (niet letterlijk natuurlijk).
 
Prima motor om mee te beginnen. Heb vroeger gelest op een CB750 en dat was ook een prima motor, met de nieuwe CB500F heb ik geen ervaring. Verder is Wim motors in Aalter een goede zaak. Heb ik nog niet veel klachten over gehoord.
 
Uh... "Motor-Forum OMA" liet effe van haar horen, maar ik plaats toch maar een berichtje (ook al is de laatste reply meer dan 14 dagen geleden).

Ik heb namelijk een vraag over de volgende link : http://www.goedhartmotoren.nl/honda.htm (http<img src="/styles/motor-forum/smilies/nosmile.gif" class="smilie" loading="lazy" alt=":/" title="Nosmile :/" data-shortname=":/" />/www.goedhartmotoren.nl/honda.htm).

Het is een prijslijst van een dealer, maar ik ben eigenlijk geintresseerd in wat anders, nl. de laatste regels van het overzicht. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen :

(25kw) = optioneel tegen meerprijs.
(is < 25kw) = standaard 25kw of minder.

Betekent dit, dat de CBF 500 voor een meerprijs als 25kW te krijgen is, en dat dit weer op te schroeven is na volvermogen, wanneer ik een zware motor wil gaan rijden? :?
 
meer dan 14 dagen??? wat dacht je van bijna dan een jaar...

maar ff ontopic, ja daar komt het op neer, hij kan weer naar vol vermogen toe als jij zwaar mag rijden.
 
cbf250 is geen motor maar een brommer, ding ben je echt na een week helemaal zat! keuze is snel gemaakt denk ik de cbf250 gaat met moeite 110km/u... misschien is het goed om eens te kijken naar de concurrentie kawasaki er-5, suzuki gs500e,... honda is namelijk redelijk duur in aanschaf en aangezien het gaat om een 25 kw en je dat niet meer om kan zetten in volvermogen neem ik aan dat je er maar 2 jaar mee zal rijden... misschien is het ook aangeraden voor eens te kijken voor een 2dehandse als eerste moto. Ik vind het de moeite niet om een nieuwe motor te kopen voor 2 jaar. de abs zou ik niet als optie nemen, maarja das mijn mening.
 
Terug
Bovenaan Onderaan