MF'ster Chantay in de Kickstart

Sla ik de Kickstart open, zie ik opeens een bekende (eigenlijk meerdere bekenden) in de Kickstart staan. Een van die bekenden, die in de nieuwe Kickstart staat is Chantay. Altijd leuk om bekende koppen terug te vinden in publicaties.Maar volgens mij zitten er op dit forum nog wel meer mensen die in een motorblad hebben gestaan!!! Iemand nog voorbeelden??
 

Chantay

MF veteraan
15 mei 2002
1.097
0
www.chantay.nl
Ben je op de motor weg, krijg je allemaal smsjes van e.o.a. knakker ;) dus ff stoppen en kijken en bij de volgende benzinepomp eerst even binnen wezen kijken :P
 

MrHawkeye

MF veteraan
9 mei 2002
49.353
6
Bezoek site
Sla ik de Kickstart open, zie ik opeens een bekende (eigenlijk meerdere bekenden) in de Kickstart staan. Een van die bekenden, die in de nieuwe Kickstart staat is Chantay. Altijd leuk om bekende koppen terug te vinden in publicaties.

(Afbeelding)

Maar volgens mij zitten er op dit forum nog wel meer mensen die in een motorblad hebben gestaan!!! Iemand nog voorbeelden??
Verbaast me dat ze geen bekeuringen uitdelen.rokers wheelies..de politie is toch op dreef zoals ik weer ondervonden heb..Bedankt trouwens..Binnenkort loop je als voetganger nog te hard en krijg je flitspalen voor voetgangers..

En een amerikaans onderzoek wat uitwijst dat flitspalen voor voetgangers niet werken.....ze lopen er gewoon omheen moet je dit zien op de alkemade laan in den haag ..wat je allemaal wel ziet op de trapfiets...


 

Ton-up

MF veteraan
13 mei 2004
11.159
4
55
Almere
Laatst Annemieke RaceAlien tegengekomen in het 'wild' en wat gekletst, geldt dit ook als spot? :Z :? O-)
Ze had geen sticker, noch kenteken, zij liep nl. naar en in een vliegtuig.