michelin 2ct reclame

Boetje Ven

Die hard MF'er
18 jan 2005
654
0
Vessem (omg. Eindhoven)
Ik heb laatst de reclame op eurosport van michelin gezien, de reclame die over de nieuwe pilot power 2ct gaat. geweldige reclame, hoe dat bibendum aan dat spatbord hangt! bij deze wil ik vragen of er mensen zijn die daar foto's/voorbeelden van hebben. bvd *D
 
Wat is een bibendum? :?

http://www.michelin.nl/nl/autonl/auto_cons_bib_home.jsp?lang=NL (http<img src="/styles/motor-forum/smilies/nosmile.gif" class="smilie" loading="lazy" alt=":/" title="Nosmile :/" data-shortname=":/" />/www.michelin.nl/nl/autonl/auto_cons_bib_home.jsp?lang=NL) O-)

[edit]

te laat })
 
In 1894 zag Edouard Michelin in een stapel banden de contouren van een mannetje; alleen de ledematen ontbraken. Dat beeld resulteerde enkele jaren later in een reclameposter van een bandenmannetje dat een met spijkers en glasscherven gevulde bokaal hief. Michelin-banden konden immers alle obstakels verzwelgen. De leus luidde 'Nunc est Bibendum'. In het Nederlands betekent dit 'Laat ons drinken'. Door deze reclamecampagne is men het bandenmannetje 'Bibendum' gaan noemen.

ImageServlet
 
ja in die positie is ie zo te verkrijgen, maar ik wil hem in een andere positie.
ik wil hem in de positie zoals in de reclame op eurosport, die reclame laten ze tussen de 125 en de 250 en de motogp vaak zien!


je bedoelt de reclame dat hij zich vast houd aan het spatbord en mee waait ed.
 
die hbe je niet,
Dat is er in gezet via software speciaal voor de reclame. waarschijnlijk met een prgramma a'la after effects oid.

heb hem toevallig een keer gezien. leuk gedaan :)
 
die hbe je niet,
Dat is er in gezet via software speciaal voor de reclame. waarschijnlijk met een prgramma a'la after effects oid.

heb hem toevallig een keer gezien. leuk gedaan :)

ja dat begrijp ik, maar ik dacht dat er mss al iemand creatief was geweest die daar een sticker/afbeelding van heeft gemaakt. als je er een afbeelding van hebt dan kun je met wat fotoshoppen er wel iets van maken en een sticker van laten maken :9
 
Terug
Bovenaan Onderaan