mini chopper

ed31

MF veteraan
12 jul 2002
1.209
0
Doetinchem
Tijdens mijn dagelijkse jacht op onderdelen, kwam ik op de duitse Ebay een leuke mini-chopper tegen (50cc). Mischien iets voor de papa's hier??

Zie link: http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=9946&item=7914903035&rd=1 (http<img src="/styles/motor-forum/smilies/nosmile.gif" class="smilie" loading="lazy" alt=":/" title="Nosmile :/" data-shortname=":/" />/cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&amp;category=9946&amp;item=7914903035&amp;rd=1)


Wel geinig; het commentaar van de verkoper erbij: hij had 'm gekocht voor zijn zoontje, maar z'n vrouw was er niet echt gelukking mee!
 
Even een fotootje erbij zetten:
full
 
Worden op Marktplaats.nl ook regelmatig aangeboden:

30139.jpg


of

30519.jpg


en

31594.jpg


oh ja en deze

31531.jpg


en tenslotte

31121.jpg
 
oeps, ik dacht iets leuks gevonden te hebben.
Blijkt toch wel weer dat ik ook nog wel in NL kan rondkijken!
 
En hier een hele echte die ook gebruikt wordt, is zoontje van mijn duitse maat Mike, die heeft um zelf gemaakt

kinderchopper2.jpg


kinderchopper1.jpg
 
<offtopic>

Ha die Henk!!

Al terug van de camping, of heb je ff een internet lijntje getrokken?.. :?

<//oftopic>

Dat ziet er wel leuk uit.. wat zit er onder een Puch-maxi-blokje? :P
 
Yep, ja vandaag net terug gekomen, bloedje heet was het.

Daar zit een ouch maxi blok onder, die fiets is van Mike, die ook in Slagharen was, en ook op het ratbiketreffen in IJsselstein; is die gast met die tatoeshop, en die brommer waar ie mee was die kawa Z 750 waar 32 halve liters achter in de granatenkisten passen, verder heeft ie nog een mooie MZ ofzo met span en een echte harley (althans de stijl die ik mooi vindt)

Kijk maar, dan ken je hem wel;

http://www.rat-mike.de/ (http<img src="/styles/motor-forum/smilies/nosmile.gif" class="smilie" loading="lazy" alt=":/" title="Nosmile :/" data-shortname=":/" />/www.rat-mike.de/)
 
Die eerste vind ik best wel cool, die Harley is ook wel geinig, die laatste (die Hulzie gepost heeft) is echt WAANZINNIG gaaf (WAUW!!!!), maar de rest vind ik echt complete bagger. :)
 
Die (mini) Harley stond te koop voor een of ander Café in de Koog (Texel) :]

Na een paar biertjes moesten ze me tegenhouden want toen wilde ik 'm kopen, dan mag ik eindelijk ook eens de stad in met m'n motor tijdens de Harley-dagen enz.. :}

Ik blijf het een goed argument vinden...

:+
 
Laatst bewerkt:
Wrong, want die dingen mogen de weg niet op! ;) Zelfs niet het fietspad.
 
Wrong, want die dingen mogen de weg niet op! ;) Zelfs niet het fietspad.

Ligt eraan waar je woont, woon hier in Staphorst, en menigeen wat aan de lintweg woont, steegjes achteruit enzo, afgelegen in het veld, de jeugd daar heeft zo'n ding en crossen er overal mee heen, we hebben er bij onze eigen MC hier een aparte baan met parcour voor op zaterdagmiddag, nu a.s. vrijdag hebben ze een iets vreemds, ragge met dat spul bij kunstlicht, nacht van vrij op za, include feest tent etc
 
Groot verschil tussen mogen en doen :)


Mee eensch. :)

En er is een verschil tussen dat het in een dorpje getolereerd wordt, of dat het wettelijk gezien mag.

Als het echt uit de klauwen loopt, zullen ze vast wel ingrijpen, en als je er een ongeluk mee maakt, ben je het haasje. (Dat zal niet zo snel gebeuren, maar de kans zit er altijd in.)
 
Terug
Bovenaan Onderaan