moto gp op vlaamse VT4

dartmaster85

MF veteraan
Donateur
25 jan 2009
8.125
308
Leiden
Met ingang van de laastste race van dit seizoen in Valencia wordt het MotoGP wereldkampioenschap uitgezonden op de Vlaamse zender VT4.



Dit seizoen brengt VT4 enkel nog de slotrace vanuit Valencia, maar vanaf 2010 zijn alle races te volgen op de Belgische zender VT4. Er is ook een overeenkomst getekend voor de televisierechten van de MotoGP voor de seizoenen 2011 en 2012. VT4 heeft bewust gekozen voor een driejarige overeenkomst en wil de sport alle kansen geven in Vlaanderen.

Programmadirecteur Eddy De Wilde:

"In de wintermaanden hebben we op zondagmiddag al een bijna wekelijkse afspraak met de sportfans voor de Superprestige veldrijden. En met succes. Door het verwerven van de televisierechten voor de MOTO GP kunnen we nu ook in de lente en zomer de sportfans verwennen. De Superprestige heeft bewezen dat de sportfans ook hun weg naar onze zender kunnen vinden, we hopen dat de fans van de snelheidsmotoren dat ook doen."

Het commentaar bij de MotoGP van Valencia zal gegeven worden door Peter Baert. Baert (46) is al 20 jaar actief als motorsportjournalist. Hij reisde de wereld rond als commentator bij Formule 1, WRC en Dakar, terwijl hij zelf ook deelnam aan races. Sinds 1996 produceert Baert wekelijks een motorsportmagazine en is hij ook online actief met een website. De spectaculaire MotoGP wordt een volgend belangrijk hoofdstuk in de loopbaan van de Hasselaar.

Als co-commentator is de keuze gevallen op Wim Van Achter. Van Achter was jarenlang actief motorracer en werd verschillende keren Belgisch kampioen bij de snelheidsmotoren. In 1996 was hij Belgisch kampioen Superbike, in 2003 en 2004 Belgisch kampioen Probike, in 2001 Dutch Superstock kampioen. Hij nam verschillende keren deel aan de 24 uur van Francorchamps en de 24 uur van Le Mans. Hij is ook sinds 2006 circuitinstructeur voor De Radiguès Rider School. De Radiguès is de Belg die ooit vicewereldkampioen was in de MotoGP klasse.


BRON: Racesport.nl
Disclaimer en


wie weet waar te ontvangen?
 
uitgeslapen zeker allebei :Z

wat ik meer bedoelde,of het op de schotel is te ontvangen of rechtstreeks via de kabel :o
 
dank u vt4 :} :} :} en peter baert. :} :} :}
ook in belgie ziet men graag moto gp.!!!!!!!!!!!
 
Terug
Bovenaan Onderaan