MotoGP - Mugello

Met of zonder motorblok?

  • Voor mij de Giro dit weekend!

    Stemmen: 0 0,0%

  • Totaal aantal stemmers
    30
  • Opiniepeiling gesloten .

twonha

Street Triple '14
2 apr 2007
7.555
1.327
Nijmegen
horarios-motogp-mugello-2018.jpg


Wat krijg je als je afhankelijk bent van Eurosport 1?
De kroonjuweel van het seizoen, de parel van het jaar: dit weekend staat in het teken van de Giro d'Italia. Een uitzinnige sfeer, routes die de Italiaanse heuvels op briljante wijze volgen, een wedstrijd die lef en kracht vraagt van mens en fiets, en nét dat extra beetje motivatie voor met name de Italiaanse renners om een mooi resultaat te behalen. De enige motoren die in beeld komen, ben ik bang, zijn de cameramensen.

Wat krijg je als je beschikt over de Eurosport Player, Eurosport 2, een MotoGP.com-abonnement, streams of andere bronnen?
De kroonjuweel van het seizoen, de parel van het jaar: dit weekend vindt de Grand Prix van Italië plaats op het prachtige Mugello. Een uitzinnige sfeer, een baan die de heuvels op briljante wijze volgt, een recht stuk dat lef en kracht vraagt van mens en machine, en nét dat extra beetje motivatie voor met name de Italiaanse coureurs om een mooi resultaat te behalen.

2018 - Vorig jaar stond Mugello in het teken van de grootste tegenstrijdigheid van Lorenzo's carrière. Aan de ene kant liet het management van Ducati weten niet met hem verder te gaan, aan de andere kant won hij zijn eerste race in het rood. Wederopstanding aan de ene kant, mogelijk vervroed pensioen aan de andere kant. Gelukkig vond Lorenzo alsnog zijn plek bij Honda, waar men ongetwijfeld hoopt dat hij nu al, en niet pas volgend jaar, competitief kan worden.

MotoGP - Dit jaar hopen de Italianen dat Rossi of Dovizioso het hoofd kunnen bieden aan de coureur die sinds Qatar eigenlijk niemand meer vóór zich duldde. Marc Marquez kwam een paar duizendsten tekort in de woestijn, en een verzwegen probleem met de eerste versnelling verbrak zijn Amerikaanse winstreeks. Maar in Argentinië, Jerez en Le Mans pakte Marquez op dominante wijze 25 punten, en niets lijkt hem ervan te weerhouden om ook dit jaar de titelstrijd in een wurggreep te forceren.

Moto2 - In de Moto2 zal Baldassarri hopen op een vierde overwinning uit vier finishes. Ondanks een DNF in Amerika en in Le Mans gaat de titelkandidaat nog altijd aan de leiding in het kampioenschap. Nu zijn directe rivalen van de afgelopen jaren allemaal zijn verhuisd naar de MotoGP, is het tijd voor 'Balda' om de gashendel het vaakst te vinden. Maar of veteraan Luthi en de opkomende Navarro dat toestaan, is nog maar de vraag. Met Marquez, Schrotter, Fernandez en Gardner als luizen in de pels kan het nog wel eens leuk worden in dezelfde klasse waar Bo regelmatig beter traint dan dat hij finisht. Hoe graag zien we dat andersom!

Moto3 - Arón Canet is niet dominant in de Moto3 - ook hij hoopt op een jaar waarin de competitie nét iets minder fel is dan anders - maar wel elke race vooraan te vinden. Met Dalla Porta en Antonelli op plekken 2 en 3 in het kampioenschap, en een Mugello waar slipstreamen van levensbelang is, kan er nog wel eens een kopgroep van tien man ontstaan. De eerste 90% van de race hoef je niet te kijken; Mugello wordt pas beslist op de streep! (Kijk maar wel.)

Zet de wekker:
ZaterdagZondag
13:00Q2Moto311:00RaceMoto3
14:35Q2MotoGP12:20RaceMoto2
15:30Q2Moto214:00RaceMotoGP
 
Laatst bewerkt:

Mit46

MF veteraan
Donateur
12 mei 2008
11.592
946
Die van mij is vorige week automatisch verlengd. Twintig hele Euro's voor een jaar. Schijnbaar blijft mijn bedrag €20 omdat ik het destijds voor dit bedrag in de aanbieding heb genomen. *O*

En weer bedankt voor de nette OP Twonha.
 

twonha

Street Triple '14
2 apr 2007
7.555
1.327
Nijmegen

Roland Garros staat op Racesport.
Tijdens de MotoGP staat de Giro op het programma. Hoe het ook zij, twee grote sportevenementen die de voorkeur krijgen boven het (kleinere) MotoGP.
 

Carmelo E.

Rookie
30 mei 2019
2
1
La MotoGP carrera niet op Eurosport, no? Omdat die hombres in roze shirtjes net zo snel fietsen als Karel Abraham?
 
Laatst bewerkt:

steveman

MF veteraan
3 jul 2008
4.219
295
Bluestacks installeren op je windows-machine, Mobdoro.apk installeren. HDMI-touwtje naar de televisie.

BT Sport 2 aanzetten en dan uh... Bier drinken + schreeuwen :+

pTPr8nL.png

(Nu reclame (meestal voor gokken of leningen...) ... maar da's niet tijdens de race)

Of zoals men ongetwijfeld zal opmerken: MotoGP.com abo nemen.
 

[J]ori[S]

MF veteraan
30 sep 2005
16.169
431
Wat gaat Pasini lekker rond zeg! Hopelijk is hij er volgend jaar gewoon weer bij als vaste deelnemer.
 

[J]ori[S]

MF veteraan
30 sep 2005
16.169
431
16e na FP1 is niet slecht, op +1.035. Hopelijk weet hij wel nog wat verder naar voren te komen in de hitte vanmiddag.
 

jbt

MF veteraan
11 mrt 2009
2.438
737
Tilburg
Nette OP :t

Hopelijk zondag 3 spannende races, met Bo weer in de punten.

Kun je met een eurosport abbo ook ssp300 zien?
 

Jhonnow

MF'er
12 sep 2018
226
97
Nette OP :t

Hopelijk zondag 3 spannende races, met Bo weer in de punten.

Kun je met een eurosport abbo ook ssp300 zien?

Ja op de eurosport player dan he , is deel van de wsb maar heb al diverse ss300 races gezien en eerlijk gezegd erg veel spanning , close racing en leuk omdat er behoorlijk veel nederlanders in mee doen
 
Bovenaan Onderaan