Motor en countrydag zevenbergen 27 augustus a.s

vl1500lc

Rookie
9 mrt 2006
6
0
Made
www.motorbeweging.nl
2e editie Motor- en Countrydag

Wij, de Stichting Motorbeweging Moerdijk, als organisatoren van Motordag Zevenbergen, zijn voornemens op 27 augustus 2006 voor de tweede maal een motorhappening op poten te zetten waarbij grote verplichtingen zoals deze gebruikelijk zijn op beurzen e.d. achterwege kunnen blijven. Hierbij zijn wij mede organisator, want ook de country - organisatie Zevenbergen, de MTC Zevenbergen en het LOOT doen druk mee. De opbrengst van deze dag gaat wederom naar één van onze doelgroepen.

De opzet van deze dag is in beginsel simpel; zoveel mogelijk (toer)motorrijders en belangstellend publiek naar Zevenbergen halen. Daarom werken wij heel nauw samen met MTC Zevenbergen, het LOOT en de country Zevenbergen.

Op 4 september 2005 is deze happening voor de eerste keer gehouden en was in grote lijnen een daverend succes, ongeveer 3500 bezoekers op een stralend mooie dag! Eigenlijk alles liep vanaf de eerste ochtenduren prima, goede ontvangst van de toerrijders, prima live muziek in het centrum en een kleine 40 standhouders . Ook voor deze editie is er weer van alles te beleven. Motorkramen, live muziek, country dansen, demonstraties, airbrush artiesten, een uur is te kort…

info:[email protected]

Bijlage: poster2006.jpg