Motor gestolen: Yamaha SZR660

Agrior

MF'er
29 mrt 2005
141
0
Gisteravond 13-06-2006 is tussen 19:30 en 20:30 mijn motor gestolen ;( in 's Gravenzande bij het Beukelstrand.
Hieronder een foto van mijn motor. Mochten jullie hem zien: graag politie bellen.
 
Laatst bewerkt:

FlybySteve

Die hard MF'er
24 apr 2005
791
0
37
Provincie Utrecht
Even wat tekst "gestolen" uit een ander topic. zie hieronder: "Heel snel..."

Wellicht heb je er wat aan. (lijkt wel alsof er één of andere bende actief is ofzo -O- worden zoveel motoren gestolen)..

Heel snel hierheen klikken en aanmelden, http://www.stichtingvbv.nl/page.ocl?pageID=21&mode=&version=&MenuID=5&vestID=2
VbV helpdesk 7x24 uur

De helpdesk van de stichting VbV is gedurende 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor het opnemen van uw vermissing. Verder kunt bij ons terecht voor vragen, antwoorden en advies op het gebied van voertuigcriminaliteit en opsporing. Een diefstalmelding wordt direct verwerkt in de politieregisters, zodat deze meteen na de opname staat geregistreerd en uitleesbaar is voor de verbalisant op straat.Vanzelfsprekend moet dan nog wel officieel aangifte worden gedaan bij het politiebureau.Alle betrokken partijen kunnen in ieder geval 7x24 uur contact opnemen met de helpdesk voor het opgeven van een diefstal of voor advies. Of u nou een particulier, een tussenpersoon, een volmacht, een verzekeraar of van de politie bent.
U hoeft geen lid te worden.
U hoeft geen abonnement af te sluiten.
U hoeft zelfs niet verzekerd te zijn tegen diefstal.
Eén telefoontje naar 071-3641777 is genoeg …!U kunt uw vermissing ook digitaal bij ons aanleveren door middel van onderstaande link:

vermissing aanmelden
 

Agrior

MF'er
29 mrt 2005
141
0
Bedankt voor de tip!
Toen ik gisteravond aangifte deed bij het politiebureau had de agent hem gelijk opgegeven als gestolen en hij vroeg dezelfde informatie als op het formulier van de website dus ik denk dat hij dat heeft ingevuld.
 

Francois01

Die hard MF'er
21 apr 2004
408
0
Terneuzen
zo veel gestolen motors.. :r het ruikt naar georganiseerde criminelen.. en dan rijden ze niet meer rond maar wordt het naar andere landen vervoerd -O-

sterkte :Y
 

Dutch Steph

MF veteraan
18 mrt 2003
3.258
2
Bezoek site
Hè, verdorie, da's balen! De nachtmerrie van iedere motorrijd(st)er. Sterkte ermee!

Ps, wordt het verzekeringswerk of was je alleen WA-verzekerd?
 

Agrior

MF'er
29 mrt 2005
141
0
Als ik zo rondkijk hier zie ik idd dat er erg veel motoren gestolen zijn :(

Helaas was de motor alleen WA-verzekerd.
 

Dutch Steph

MF veteraan
18 mrt 2003
3.258
2
Bezoek site
Als we maar eens wisten wie "ze" waren. Het aantal diefstallen is volgens mij explosief gestegen. Las net iets over jonge koekblikken, dat die ook veel meer dan vroeger worden gestolen.
 

Agrior

MF'er
29 mrt 2005
141
0
Idd je zal "ze" maar tegen komen als ze met je motor bezig zijn... ##$$%%#
Maar de tijd dat ik weg was, was blijkbaar genoeg om hem te stelen.
 

Nocer

MF veteraan
13 mrt 2006
34.243
3
37
Had je hem op slot staan ? en dan bedoel ik ook met het achterwiel verankerd aan een goed stevig object ? of alleen een schijfremslot ?

( Dit is niet betweterig bedoeld, dit is puur informatief, ik wil gewoon weten of het echt georganiseerd is of het gelegenheidswerk was. Zo kan ik kijken hoe ik mijn bike later kan verdedigen tegen zulke mensen ).

En sterkte man :(
Vooral omdat het WA was :( :( :(
 

Agrior

MF'er
29 mrt 2005
141
0
Motor stond alleen op stuurslot :( met het idee van: "ik ben zo terug" en op dat moment heb ik er verder niet bij nagedacht qua beveiliging. Ik had geen ruimte voor een ketting en m'n schijfremslot moest ik nog steeds een keer opzoeken.
Hij stond op een plaats waar in principe geen auto's konden komen: zover mogelijk doorgereden naar het strand, bij een fietsenstalling, de motor was goed te zien van de plek waar mensen naar het strand lopen.
 

Nocer

MF veteraan
13 mrt 2006
34.243
3
37
Ik ken het :(
Toen ben ik bijna mijn scooter ( ja scooter ja ) zo kwijt geraakt, sindsdien doe ik overal altijd een sterk slot om heen en die ook nog ergens om heen. :(
Maar daar heb jij natuurlijk niks aan :(

Ik hoop het beste voor je :(
 

Evelknievel

MF veteraan
20 aug 2003
1.973
3
37
Breda
gvd man :( :(
je wordt er niet goed van, meestal hoor je dat ze dikke cbr'en of gsx'en jatten maar nu ook al de iets 'lichtere'motoren :( :( :( je wordt er niet goed van!

veel succes met je verwerking
 

Bikerg

Die hard MF'er
16 mrt 2005
283
0
33
assen
sjit man! veel suc6 met de afhandeling.
ik zal er op letten hier in het hoge noorden.. wie weet
 

MissNitro

MF veteraan
4 jul 2003
9.134
0
Zwaar k*t zeg. Zoals ik ook al zei op motorvision (Bianca) suc6 er mee. Hopelijk vind je snel iets anders, betaalbaars :(
 

Monomuis

MF veteraan
Donateur
11 jul 2001
22.347
587
Nederland
www.startersmotor.nl
Tja een motor op stuurslot neem je zo mee. 1 of 2x een goeie ruk aan het stuur en het stuurslot is kapot. Dan rustig er mee weg lopen en 'm in een busje laden waar de auto's wel kunnen komen. Of daarna een schroevendraaier in het contactslot, helmpje op en wegrijden alsof er nix aan de hand is.

Ik hoop voor je dat ze 'm terug vinden, maar hoe dan ook ben je altijd flink wat geld kwijt om 'm weer op te knappen want mooier vind je 'm nooit terug !
Misschien in de toekomst je volgende motoren wel verzekeren tegen diefstal, maar dan ben je wel verplicht om 'm op een ART goedgekeurd slot vast te zetten, wat nu het geval niet was.

In elk geval is het wel een opvallende fiets, er rijden er niet zoveel van rond in NL. Maar hij zal dan wel uit elkaar gaan voor de onderdelen.
 

KristianT

Die hard MF'er
8 mei 2005
766
0
35
Vlaardingen
Echt zonde, ik zal ook een oogje open houden.
Ik woon in Hoek van Holland.

Heb je al wel plannen van een andere motor of nog niet ?
 

Agrior

MF'er
29 mrt 2005
141
0
Bedankt voor jullie tips betreft verzekering en sloten, deze ga ik dan ook zeker opvolgen.
Het heeft voor mij niet zoveel zin meer om nu een andere motor te kopen want naast dat ik er momenteel geen geld voor heb, krijg in januari volgend jaar mijn vol rijbewijs. Het motorseizoen is voor mij dus vrij vroeg afgelopen, gelukkig heb ik wel een mooi weekend in de Eifel kunnen rijden.
 

Single Minded

MF veteraan
12 okt 2003
1.827
5
Overijssel
Tering!!!! Kut zeg! Hopen dat je hem terug vind, lopen nou niet echt veel SZRretjes rond in NL. Goed de verkoopsites in de gaten houden dus voor onderdelen.
 

roblc

MF veteraan
9 sep 2005
2.033
21
52
Schiedam
Alle standaard dempers hebben die verkleuring in het midden lijkt me. Ik heb er namelijk ook 1 gehad.Denk dattie gejat is door gelegenheidsdieven omdattie bijna niet op slot stond of juist voor de onderdelen :( . Blok is geliefd voor supermono's en supermotards en er zitten ook kwaliteitsspulletjes op zoals remmen,wielen en voorvork. Dus hoop voor je dat het de eerste categorie is.
Maar ik woon ook redelijk in de buurt en kom weleens in Westland dus zal eens opletten.Mzzls,Rob.