Motor naar het buitenland verkopen

DirkB

Die hard MF'er
17 nov 2005
337
0
Hapert
Iemand uit Denemarken wil mijn nederlandse motor kopen. Hoe kom ik nu in het bezit van een vrijwaringsbewijs?? Die Deen kan namelijk hier het kenteken niet op naam zetten omdat hij geen vast woonadres in ned. heeft.

De Deen zegt dat hij het originele kentekenbewijs en de kentekenplaat niet hoeft te hebben. Maar dan nog blijft het kenteken op mijn naam staan.
 
Zie http://www.rdw.nl/nl/voertuigeigenaar/motor/in_en_uitvoeren/een_aanhanger_uitvoeren.htm (http<img src="/styles/motor-forum/smilies/nosmile.gif" class="smilie" loading="lazy" alt=":/" title="Nosmile :/" data-shortname=":/" />/www.rdw.nl/nl/voertuigeigenaar/motor/in_en_uitvoeren/een_aanhanger_uitvoeren.htm)
 
gewoon met hem naar een GWK kantoor, daar kan hij de motor op naam zetten, een eendagskenteken krijgen, en jij krijgt je vrijwaring. Hij wordt daar n.l. direct uit het nederlandse register voor motorvoertuigen verwijdert.
Zet maar eens een auto te koop die interessant is voor het oostblok, dan heb je direct half istanbul aan de telefoon, en werkt altijd prima zo......
 
Terug
Bovenaan Onderaan