MotoRAI DVD Download

reneovertoom

MF'er
23 nov 2003
248
0
UPDATE:Torrentbestand van de complete DVD (4GB) beschikbaar!!

Beste Forumleden ;) ,

Zoals sommigen misschien weten had ik wat video-opnamen gemaakt tijdens de MotoRAI 2004. Er werd gevraagd of dit online gezet kon worden, tuurlijk, alles is mogelijk! Leuk voor de mensen die niet zijn geweest, en toch een impressie willen hebben (van zowel babes als motoren ;) ) en leuk voor de mensen die er een (S)VCD/DVD van willen maken.
De DVD cover die je eventueel zou kunnen gebruiken staat hier http://www.reneovertoom.nl/DVD_front_motoRAI.jpg

MotoRAI 2004 The Ultimate Experience DVD

1. Er staat inmiddels een XVID bestand online van ~700 MB, welke te downloaden is bij Boefje, ik zie alleen dat zijn FTP offline is? Iemand, is er al een volledige Torrent beschikbaar van de mensen die alleen de XVID 700MB versie willen hebben?

Download hier http://www.demonoid.com/torrents/details/31058/ de Torrent file voor het XVID bestand! voor degene die al begonnen waren met deel 1-19,.. die gewoon stoppen en in de zelfde directory verder gaan. (thx to Boefje! :} )

username > boefje5
password > boppen05

2. Met behulp van Serge-111 heb ik van de DVD een Bitorrent kunnen maken, welke ik op dit moment aan het super seeden ben ;)

Hoe kan ik deze DVD via Bitorrent downloaden? thx to Serge-111 again ;)

Stap 1 -> Zoek uit en begrijp hoe bittorrent werkt. Al aardig wat MFers begrijpen inmiddels hoe het werkt (megameeting filmpje).

Stap 2 Download een bittorrent client en installeer 'm op je PC. Als je hebt uitgezocht hoe bittorrent werkt, ben je genoeg links tegengekomen naar de clients die er op de markt zijn (allemaal freeware).

Stap 3 Klik op Deze link en download het torrent bestand. Snelheid van je download is afhankelijk van het aantal mensen dat download én upload. Laat je client openstaan als je alles binnenhebt en upload dus ook naar anderen! Mensen, VOOR WAT HOORT WAT!! Wees dankbaar en laat je client de torrent verder seeden!

Stap 4 DVD bekijken: open VIDEO_TS.IFO in PowerDVD of welk DVD programma je ook gebruikt.

Als je 'm op DVD wilt branden, kopieer de folder VIDEO_TS met alle files naar de root van je DVD en dan kun je 'm op je tv bekijken.

Stap 5 (optioneel). Maak een vergoeding over op rek. 7326981 ten name van R. Overtoom Rotterdam als je het de moeite waard vind. Het overmaken van negatieve bedragen is niet mogelijk.
"Het help Rene aan genoeg geld om motorlessen te kunnen betalen rekening nummer :) "

3. Je kan hem ook kopen bij me als je het te lang vind duren om hem te downloaden *D . Je krijgt dan uiteraard de hoes op perfecte kwaliteit zonder "Rene Overtoom producties" O-) en hij kan netjes bij je op de mat vallen ;) Kosten? Geen idee..... (~ €15?) is eigenlijk een grapje maar als er echt interesse is, mail me maar :+

4. Let wel, 't zijn gewoon amateuropnamen dus verwacht geen Jan de Bont film :+ . Wel is de camera af en toe op mooie dames gericht ;) en is de film continue voorzien van leuke muziek en beeldeffectjes :)

Vragen kunnen in dit topic, er zullen vast mensen zijn met dezelfde problemen, en anderen kunnen hierbij ook helpen.

Good luck, have fun, and share your part!! 8-)

Gemaakt met Pinnacle Studio 9 NL, geconverteerd met Auto Gordian Knot XVID, ingepakt met winrar. De cover is gemaakt met Macromedia

Fireworks MX en Adobe Photoshop 7.0.
 
Laatst bewerkt:

RML

MF veteraan
5 jun 2003
6.428
1
Oenkerk
Ik ben ermee begonnen, duurt in totaal ongeveer een klein uurtje hoop ik...
Ik ben benieuwd. :)
 

Pheatus

Die hard MF'er
13 mrt 2004
820
0
Waarom niet via nieuwsgroepen?

Niemand hier ervaring mee? Anders wil ik em wel downloaden en vervolgens in een nieuwsgroep trappen
 

Pheatus

Die hard MF'er
13 mrt 2004
820
0
hahah ik zit nu niet thuis hoor.. En vanavond ben ik later thuis..dus voordat ik hem binnen heb is het ook morgenochtend... dan zit ik weer op mijn werk. Kan mijn pc wel remote overnemen dus het duurt nog wel 2 dagen denk ik
 

Zazza

MF veteraan
2 apr 2004
3.317
21
Deventer
ik hoop dat er zometeen als ik vrij ben nog wel een beetje bandbreedte is.. ik gga hem SOWIESO! downloaden... echt toppie! :} :} :}
 
Bovenaan Onderaan