Motordieven opgepakt in Amsterdam

Andy-Marf

MF veteraan
23 mei 2004
4.038
3
Haarlem
AMSTERDAM - De politie heeft een bende opgerold die Harley Davidsons heeft gestolen, inbraken in auto's pleegde en motoren doorverkocht. Afgelopen week werden drie mannen en een vrouw opgepakt.

De vier verdachten werden woensdag en donderdag opgepakt en zitten nog vast. Tijdens het onderzoek werden tien Harley Davidson-motoren en een grote partij Harley onderdelen in beslag genomen. Ook bleken de vier verantwoordelijk voor tien autokraken.

De bende had het vooral voorzien op buitenlandse motoren. De afgelopen weken werden in Amsterdam en omgeving door de twee hoofdverdachten choppers op verschillende plaatsen uit parkeergarages gestolen. Toen de recherche twee notoire motor- en autodieven van 38 en 44 jaar in beeld kreeg, bleek dat de mannen niet alleen in Amsterdam actief waren en werd het bovenregionaal rechercheteam ingeschakeld. Behalve de twee hoofdverdachten is ook een 44-jarige Brabander gearresteerd op verdenking van heling. De 26-jarige vrouw wordt verdacht van betrokkenheid bij de diefstallen.

Het onderzoeksteam deed huiszoekingen in woningen in Amsterdam, Brabant en Flevoland. De politie vond tien Harleys en een grote partij onderdelen voor de Amerikaanse motoren. Ook kwamen diverse van diefstal afkomstige goederen uit het Gooi boven water en ontdekte de politie spullen die buit zijn gemaakt bij tenminste tien autokraken in de regio Amstelland.

Het onderzoek is nog niet afgerond, de politie verwacht meer aanhoudingen.

© Het Parool, 25-08-2006, 11:45 uu
 
zo die zijn mooi druk geweest... B|
en dat ze nu maar een tijdje mogen logeren in een door ons betaald huis..
met van die mannetjes in blauw met een heleboel sleutels ;)
 
Mooi !

dat betekend dat er toch wat aan gedaan word, stille hint naar de ander boefjes !

Grtzzz Simon. 8-)
 
Nice..

Hebben ze nu je motor ook teruggevonden of is dat ijdele hoop? ;)


nee...pakken ze eindelijk van die mongolen op...hebben ze alleen Harley's in de garage staan...mot ik daar nou mee :X |(

andy-marf heeft nog 2 Yamaha R1's van het dievengilde tegoed B|
 
Elke 25kw kit kan die hd dieven nog wel volgen.


W8'es ff was dit Remco zn wijk niet?
 
Jongens en meisjes natuurlijk,

Die onderdeeltjes die ik geritseld had voor jullie gaan niet meer door hoor. Iets met de toelevering ofzo.


})
 
Jongens en meisjes natuurlijk,

Die onderdeeltjes die ik geritseld had voor jullie gaan niet meer door hoor. Iets met de toelevering ofzo.


})


Uw ip adres is gelogged, blijf zitten waar je bent en wacht rustig af totdat u wordt opgehaald. Vluchten helpt niet uw identiteit is bij justitie bekend B| B|









































:} :} :+
 
Denk het niet maar die hebben al wat moordervaring }) }) }) en zijn vast niet blij met Harley dieven :P

De Angels staan bekend als grote helers van gestolen HD materiaal. Door het internationale van de Angels kunnen ze gemakkelijk uitwisselen.
Veel onderdelen worden ook gbruikt. En, geen dief die een HD van een HA jat ...

Gouden markt
 
Ah, Gezellig. Motordieven opgepakt. Komt goed uit, ben wel even toe aan een verzetje. Waar en hoe laat is de openbare steniging?

maxim7s neemt broodjes en cola mee
 
Ach, ze hebben alleen wat poserfietsjes weggenomen... die tandartsen kunnen best wel een nieuwe kopen... zijn toch allemaal all-in verzekerd... })
 
hmmm die arme boefjes, waarom gaat de politie zich niet met echte zaken bezig houden. Ga verkeers-overtreders aanpakken :(

:+

Oftewel: een pluim voor politie :}
 
Terug
Bovenaan Onderaan