Motorproblemen Suzuki Savage

beetle78

Rookie
29 mei 2006
6
0
assendelft
Help!!!!!!!!!!!!

Ik zit met een lastig probleem. Mijn motor tikt bij de cilinderkop in de buurt ergens voor aan. Ik kan alleen niet achterhalen wat het precies is. Ik heb al een aantal dingen vervangen van mijn blok waaronder: het onderblok (de lagers van mijn oude onderblok waren versleten), de nokkenasketting en spanner, de cilinderkop zelf, de nokkenas, de kleppendeksel inclusief tuimelaars, het enige wat nu nog niet vervangen is is de cilinder en zuiger. Maar daar kan het toch niet aan liggen toch? De nieuwe(2de hands) tuimelaar heeft nog een klein slijtage plekje op het nobje wat over de nokkenas loopt, kan dit het misschien zijn? Heeft er iemand anders ervaring met een tik bij de cilinderkop? Want ik weet het inmiddels niet meer na al mijn pogingen.

;(

gr beetle
 

dr.Bral

Banned
31 mrt 2003
13.016
0
50
Meppel
nou ja, gelukkig is het geen Vulcan en zijn er zat blokkies te koop voor die dingen, als de eigenaar tenminste het olipeil een beetje bijgehouden heeft.. :X
 

Kropatchek

Die hard MF'er
2 sep 2003
372
0
Alphen aan den Rijn
Klepspeling? Afstellen op 0,10 tot 0,13 mm. Ik gebruik een voelertje van 0,005 inch wat neerkomt op ONGEVEER ( voor de rekenaars op het forum)van 0,125 mm.

Greetz
Kropatchek