• Beste Bezoeker,

    Binnenkort krijgt MF een update. Lees er hier meer over.

Motorrijder rijdt huis binnen en overlijdt

Status
Niet open voor verdere reacties.

Sexy Lexy

MF'er
13 jul 2010
91
0
33
Hoorn (Noord Holland)
SCHOONEBEEK - In het Drentse Schoonebeek is aan het begin van de avond een motorrijder overleden, nadat hij een huis was binnengereden. Dat meldde de politie maandag.

De identiteit van de motorrijder is nog niet bekend. Wel is bekend dat de motor afkomstig is uit het Duitse Lingen. Volgens de politie reed de motorrijder in een bocht rechtdoor over een stuk grasland van circa honderd meter.

Daarop snelde hij de oprit van de woning op en knalde met zijn voertuig tegen de gevel van het huis. Het slachtoffer vloog door de klap door een raam de woonkamer in.


Ravage

Een bewoner van het huis zag de motor aankomen en kon de andere gezinsleden op tijd waarschuwen een veilig heenkomen te zoeken. De gevel en een kozijn van de woning zijn volgens de politie door de botsing kapot en in de woonkamer is het een grote ravage.

De politie onderzoekt hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren. Het vermoeden bestaat dat de motorrijder te hard heeft gereden, al kon de politie dat niet bevestigen. Voor de bewoners van het huis is slachtofferhulp ingeschakeld.
 

#Lennard

MF veteraan
18 sep 2007
1.477
0
34
Veenendaal
FF wachten tot de mods wakker worden, dan is je topic weer verdwenen B|

Ongelukken worden weggemoffeld als er geen MF-er bij betrokken is -O-
 

RideRick

MF veteraan
12 aug 2008
60.784
3.524
47
Hoorn
Hij moest zijn best doen om überhaupt bij het huis te geraken :X
 
Laatst bewerkt:

Razadull

Die hard MF'er
8 okt 2003
786
0
33
Assen - Ja ja, DE stad
Mja, klinkt als een erg dom ongeluk. Had hij zich ergens tijdens dat 100 meter grasland niet kunnen bedenken dat hij het nooit zou halen en zichzelf onderuit kunnen remmen?

Mgoed, ik heb makkelijk praten, ik zit hier en niet op de motor.

Erg sneu voor deze man. RIP.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.